Imam Motorola RAZR V3 i pozadinsko osvetljenje tastature vise ne radi.Bio sam u po kojem servisu i svi mi traze 20eura za zamenu ali postoji jos uvek nekih +eura,zasta ne znam.E sad pitanje da li ta popravka toliko vredi?Prodaju mi pricu da moraju da zamene foliju tj. sta god je ispod i flat sve zajedno sa tim.Koliko znam flat moze da se otkaci pa zasto bi ga menjali.Hvala unapred pa me ispravite ili me pohvalite.
Koliko znam motorole one imaju flat kojj imoze da se skida i nije mi jasno zobg cega bi menjali flat ako ekran radi i mislim da je previse za zamenu osvetljenja
Koliko ne znas motorolin flet ima na sebi gasnu foliju za osvetljenje,a inace obuhvata celu tastaturu,jos stosta(no nebitno),i onda tek ide u gornji deo...
Dakle skoro pola telefona obuhvata ovaj flet.
I da folija za osvetljenje se ne moze menjati nikako,vec ceo ovaj kompletan flet(bez obzira na to sto su na njemu citavi vodovi prema LCD-u)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.