Znaci ako hocu da prebacim neku pesmu ili sliku ja svaki put punim bateriju. To meni ne deluje bas zdravo po bateriju ?
USB nebuloza sa L700
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
USB nebuloza sa L700
Kada povezem telefon preko usb na komp krece punjenje baterije i to je logicno. Ono sto nije logicno: Kako da to iskljucim? Nisam nasao nigde u opcijama telefona.
Znaci ako hocu da prebacim neku pesmu ili sliku ja svaki put punim bateriju. To meni ne deluje bas zdravo po bateriju ?
- tomas.hokenberi
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
relikt, Kako se radi o Li-Ion bateriji to nikako nece stetno uticati na bateriju. Memorijski efekat kod delimicnog punjenja/praznjenja se javalja iskljucivo kod prastarih NiCd i NiMh baterija. Kako se NiCd i NiMh baterije odavno ne koriste u mobilnim telefonima uopste nije potrebno razmisljati o delimicnom punjenju i praznjenju baterije, formiranju baterije (takov nesto ne postoji kod Li-Ion i Li-Polymer baterija) i slicnim stvarima.
Daklem :
- nije potrebno da potpuno praznis bateriju pre punjenja
- nije potrebno da punis bateriju do kraja
Mozes da punis bateriju bilo punjacem bilo usb kablom delimicno ili potpuno bez bilo kakvih stetnih efekata.
Daklem :
- nije potrebno da potpuno praznis bateriju pre punjenja
- nije potrebno da punis bateriju do kraja
Mozes da punis bateriju bilo punjacem bilo usb kablom delimicno ili potpuno bez bilo kakvih stetnih efekata.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
svaka cast tomas.hokenberi 
Ja mojima (cak i u kuci) ne mogu da dokazem vec dugo vremena da se Li-Ion baterije ne formiraju, pa me raduje kad vidim da ima onih kojima je to jasno
@relikt - slobodno "nabadaj" na USB i zapravo budi zahvalan sto ti se telefon i tako puni. Dobra alternativa kad si u kancelariji a zaboravio su kucni punjac - i ne brini - nece nista da joj bude, kao sto tomas rece
Ja mojima (cak i u kuci) ne mogu da dokazem vec dugo vremena da se Li-Ion baterije ne formiraju, pa me raduje kad vidim da ima onih kojima je to jasno
@relikt - slobodno "nabadaj" na USB i zapravo budi zahvalan sto ti se telefon i tako puni. Dobra alternativa kad si u kancelariji a zaboravio su kucni punjac - i ne brini - nece nista da joj bude, kao sto tomas rece
- tomas.hokenberi
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
LesaZMN, Neverovatno koliko ljudi jos uvek veruje da se Li-Ion baterije formiraju. I svi su uvereni da su zaista "formirali" bateriju puneci je "3x12 sati". To sto se punjac iskljuci posle sat-dva im ne znaci nista. A i nikom ne pada napamet da pogleda lepljivu temu: Formiranje i punjenje baterija
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora