Koji K850i??

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

Koja boja maske??

Glasanje se završava Čet, 27. Nov 2008. 15:29

Luminuos Green
8
36%
Velvet Blue
2
9%
Quiksilver Black
12
55%

Ukupno glasova: 22

Resničanin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
:: Lumia 520

Koji K850i??

Post od Resničanin »

Znam da je tipa svacijeg ukusa ali imam pitanje. Planiram da uzmem polovan K850i (nazalost nemam para za nov), pa se pitam koja boja je lepsa od telefona.....
Slika
Nekako mi je lesi Luminuos Green, ali ovaj Velvet Blue je najcesci kod nas, a za ovaj Quicksilver Black........ je najredji kod nas...
P.S. Ako ima negde da se kupi nov do 170-180 evra neka mi posalje pvt ;)
KISS ME I AM 93

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

I meni je to bila bas velika dilema, i posle dugo premisljanja odlucio sam se za Luminuos Green, koji sam inace jedva nasao, i nisam pogresio jer je kombinacija crne i zelene bas dobra! :wink:
I ovaj Velvet Blue je isto jako lep, ali mi se ne svidja to sto mu je bok svetlo sive boje pa pretpostavljam da bi se lako videla svaka ogrebotinica, a mozda i gresim... :roll:
Quicksilver Black mi se i ne svidja nesto! :roll:

Resničanin
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Resničanin »

U potpunosti se slazem sa tobom :). Cini mi se da je Luminuos Green lepsi u mraku :). Jel imas neke slike da vidim kako izgleda u mraku telefon :). Ako nemas nema veze ;)
KISS ME I AM 93

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Quiksilver Black jer i Luminuos Green ima na svakom ćošku a i zelenu boju, stvarno mi je bzz, al ukusi su različiti i o tome ne vodim diskusiju
Nokia Lumia 630

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Hej,ljudi,mnogo je bilo govorkanja naokolo da ovaj telefon ne valja kao zbog ovoga i onoga,da je promašaj i šta znam...Hajde vi koji ga imate i kojima se sviđa,da me malo prosvetlite.Nekako sam oduvek bio zadovoljan SE telefonima,pa se nešto razmišljam da uzmem sebi neki,iako sam inicijalno planirao 5800.nađoh skoro gomilu neke opreme za SE,tipa zvučnisi,walkman sluške i tako to,pa uz moju ljubav prema prethodniku(K800),odmah mi pade na pamet i ovaj fon(ovaj zeleni naravno :lol: ),ali da ne ispadnem mamlaz...

Šta to kod njega toliko navodno ne valja?

Sad,ok,možda spamujem temu,ali šta da radim,zanima me.Eto,bar sam bio kul i rekao da mi je zeleni najlepši :roll:

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Coa 12, Kao sto i sam rece sve je stvar ukusa i licnog vidjenja,tako da meni je od ova tri najbolji Quiksilver Black.Mnogo deluje ozbiljnije i otmenije.E sad ako si tinejdzer... :roll:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Jedini on dobro izgleda.Ostali su prilično ružni :dry:

Wicker Man, pa i ja sam teenage :D
Nokia C6

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Wicker Man, meni samo na slikama izgleda ozbiljnije :D Inace u prirodi je bas onako neutralan, inace moj glas ide za Luminuos Green :D
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Resničanin
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Resničanin »

Wicker Man, ja jesam tinejdzer :) starosti 15 god. ;) Samo vi i dalje kazite koji je lepsi...... 8)
KISS ME I AM 93

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Coa 12 napisao:Jel imas neke slike da vidim kako izgleda u mraku telefon :).
Nemam ni jednu takvu sliku, a mislim da ti i nece trebati kada ti budem rekao da zelena "sara" na boku telefona nije fluorescentna! :D ;)

araphel, evo ja ga imam vec oko mesec i po dana i mogu ti reci da sam i dalje jako zadovoljan telefonom, pogotovo sada kada je pocelo modovanje DB3150 platforme u koju spada K850! :)
>>OVDE<< mozes da procitas "mini review" koji sam napisao kada sam kupio telefon, i naravno ako te jos nesto zanima slobodno pitaj! :wink:
Poslednja izmena od McLaren F1 u Uto, 18. Nov 2008. 04:58, izmenjeno 1 put ukupno.

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

black. definitivno... nisam ga video... i plavi i zeleni su cesti a crni nije toliko. a sto bre zape toliko za K850 :) ima i bolji i lepsih :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

O ukusima netreba raspravljati,ali moj glas ide za Velvet Blue,nekako mi se svidja ova plavo-siva boja :oops:
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Resničanin
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Resničanin »

kapoerista90, a koji su ti bolji i lepsi?? :) ja ako mislish da cu nov da uzimam necu................. :wacko: :cry:
KISS ME I AM 93

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Coa 12, kako mislis bolji? Nema tu boljeg i losijeg kad je isti model u pitanju... Ne vidim poentu teme jer ces se ipak odluciti za onaj koji se TEBI najvise svidja a ne po ukusu vecine sa foruma. I druga stvar, koliko sam skontao, uzimas polovan sto bi znacilo da ces kupiti onaj koji nadjes a ne koji ti se svidja jer u suprotnom neces u skorije vreme uzeti telefon ako budes bas toliko probirljiv. I zar se ne moze taj deo maskice promeniti? :|
Ruku na srce, meni je nekako najlepsi ovaj desno, sivi.

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

I meni isto. Ovi ostali su nekako... Veseli :) Sviđa mi se kontrast sive boje na boku ovog plavog modela... Zeleni nekako "odskače" po neobičnosti, ali ipak je najljepši ovaj zadnji. Glas za njega!

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

Vincent, znaš ti šta valja, kao i Wicker Man :D
Nokia C6

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Azimuth napisao:Nema tu boljeg i losijeg kad je isti model u pitanju... Ne vidim poentu teme jer ces se ipak odluciti za onaj koji se TEBI najvise svidja
Ja ne bih na ovo vise nista dodao! Odlicno receno! 8)

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

MilančeBGD napisao:Wicker Man, meni samo na slikama izgleda ozbiljnije :D Inace u prirodi je bas onako neutralan, ...
Da, to je prava rec neutralan,ne nametljiv sto ja jako cenim kod telefona.A ovi ostali su vise upadljivi i mozda malo vise naklonjeni teen popoulaciji.Zato sam i rekao da ako ste tinjedzeri onda su plavi i zeleni svakako vise primamljivi.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Resničanin
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Resničanin »

kapoerista90 napisao:black. definitivno... nisam ga video... i plavi i zeleni su cesti a crni nije toliko. a sto bre zape toliko za K850 :) ima i bolji i lepsih :)
ja sam samo pitao kapoeristu koji su ti bolji telefoni?? :). Sa svima se slazem, stvar je svacijeg ukuca... :) Evo bio ja u jednoj radnji kada sam se vracao iz skole ima plavi a kosta 240 evra.... imaju i polovan ali izgreban( zadnja str. telefona), i ne radi mu dugme za slikanje....
KISS ME I AM 93

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

Za 240€ npr nokia 6110 navigator je po meni bolja :wink:
Nokia C6

Odgovori