p.s. Da li si ti to prešao sa aždaje 6220c na tamo neki N82?
Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Smajli/Pakman se nalazi pored svakog broja jer telefon ima opciju da izgovara ime kontakta koji vas zove.
milkobgd, Ne moze se izbrisati taj smajli jer je to fabrucki voice tag.
milkobgd, Ne moze se izbrisati taj smajli jer je to fabrucki voice tag.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- ludidzora
- Povremeni posetilac

- Pridružio se: Sre, 03. Dec 2008. 05:32
- :: Galaxy S7
- Kontakt:
Kada zakljucam tastaturu ne cuje mi se onaj beep sto bi trebalo da ga ima. Neki me ubedjuju da ni ne treba da ga ima a neki da treba?
Poslednja izmena od ludidzora u Čet, 04. Dec 2008. 05:00, izmenjeno 1 put ukupno.
- n82
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 01:25
- :: Huawei P10 plus DS
n82 camera problem!
kada ukljucim glavnu kameru ekran ostaje crn i na njemu se vide samo ikonice, a jedino ikonica flesa treperi, kao da ga puni. sve ostalo radi perfektno, fon nije udaran, probao sam soft i hard reset, formatirao mem karticu, reinstalirao softver(v30.0.019, 23-07-08, rm-313, nokia n82 07.01), i ...nista. ima li mi pomoci ili servis? 
Odnesi u servis i ako imas garanciju bice ti popravljen bez nadoknade ako uzrok kvara nije od udarca, a cini mi se da nije.
Meni je isto crn ekran kada upalim kameru prvi put ali kada se napuni blic odmah mi se omogucuje pravljenje slika.
Meni je isto crn ekran kada upalim kameru prvi put ali kada se napuni blic odmah mi se omogucuje pravljenje slika.
Ma to mu dodje kao neki hladan start. Ne traje to nekih 5 sekundi vec neounu sekundu, samo da se pripremi blic i odmah mozes slikati.
Ugasi pa upali telefon i otvori poklopac od kamere i videces da mu treba malkice da se napuni blic i da slikas. Ali ponavljam to crnilo je skoro neprimetno.
Ugasi pa upali telefon i otvori poklopac od kamere i videces da mu treba malkice da se napuni blic i da slikas. Ali ponavljam to crnilo je skoro neprimetno.
Drugari imam problem;kada malo duze koristi tel odjednom mi zablokira,ne znam zbog cega?nemogu da udjem u poruke i druge aplikacije..u skorije vreme sam inst.mini operu 4.2 pa ne znam,mada ne verujem da je to zbog opere ?inace imam n82 2Gb trenutno slobodno nekih 700Mb.molim za pomoc ako zna neko o cemu se radi
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- cale
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Nocas oko 12h sam napunio batt.Navio sat za ujutru i legao da spavam.U
05h ujutru budi me Total Patrol sa obavestenjem da je batt. ostalo 28%:shock:
1.Telefon je bio u Stanby rezimu.
2.U pozadini je radio samo Total Recall.
3.Restartvao sam ga,napunio i Energy Profiler-om uradio test,i potrosnja ne prelazi 0.25w u standby rezimu,sem nekih oscilacija,verovatno zbog mreze.
Promenio sam brdo telefona ali ovo mi se do sad nije desilo.Da za 5h
bez upotrebe,potrosi bateriju.Tel. je star 6mes.
O cemu se radi?
05h ujutru budi me Total Patrol sa obavestenjem da je batt. ostalo 28%:shock:
1.Telefon je bio u Stanby rezimu.
2.U pozadini je radio samo Total Recall.
3.Restartvao sam ga,napunio i Energy Profiler-om uradio test,i potrosnja ne prelazi 0.25w u standby rezimu,sem nekih oscilacija,verovatno zbog mreze.
Promenio sam brdo telefona ali ovo mi se do sad nije desilo.Da za 5h
bez upotrebe,potrosi bateriju.Tel. je star 6mes.
O cemu se radi?
Drugari, imam 2 pitanja za Vas...
1. Kako podesiti da kad vam stigne sms, na displeju stoji od koga je upucen (ako imate memorisan kontakt, naravno), a da ne stoji ono klasicno: "1 new message received" ili sl.
Isto to vazi za propusten poziv.
2. Da li postoji neki dobar software sa podrskom za N82, kao npr. Oxygen Phone Manager ili Mobiledit, a da se ne svodi sve na Nokia PC Suite?! Posebno mi nedostaje onaj prvi - OPM
1. Kako podesiti da kad vam stigne sms, na displeju stoji od koga je upucen (ako imate memorisan kontakt, naravno), a da ne stoji ono klasicno: "1 new message received" ili sl.
Isto to vazi za propusten poziv.
2. Da li postoji neki dobar software sa podrskom za N82, kao npr. Oxygen Phone Manager ili Mobiledit, a da se ne svodi sve na Nokia PC Suite?! Posebno mi nedostaje onaj prvi - OPM
HTC Desire + MIUI 0.11.12
- kljun
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Harthouse :
1. skini handy shell, program prikazuje od koga je pristigla sms, poziv, i mozes je procitati sa stand by.
2. -
1. skini handy shell, program prikazuje od koga je pristigla sms, poziv, i mozes je procitati sa stand by.
2. -
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Sta se desava po pitanju hack-a za sw v.30 ? Nesto sam video da se pise po net-u ali ne vidim da je neko sa foruma napisao da je uspeo to da odradi...
I jos nesto... Da li bi hack bio sacuvan ukoliko bi se hackovan tel,tacnije njegova C particija backup-ovala preko pc suite-a na komp. Povratkom file-ova sa kompa u C:\sys\bin bi trebalo da se pojave dva file-a koja nam 'zivot znace'...
Idea mi je da se odradi backup sa sve hack-om i da se taj file sacuva ukoliko bih morao da odradim hard reset na sw v.30. Vasa misljenja?
I jos nesto... Da li bi hack bio sacuvan ukoliko bi se hackovan tel,tacnije njegova C particija backup-ovala preko pc suite-a na komp. Povratkom file-ova sa kompa u C:\sys\bin bi trebalo da se pojave dva file-a koja nam 'zivot znace'...
Idea mi je da se odradi backup sa sve hack-om i da se taj file sacuva ukoliko bih morao da odradim hard reset na sw v.30. Vasa misljenja?
Poslednja izmena od Fox u Uto, 09. Dec 2008. 19:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II