Koj od ovih i zasto??
Koj od ovih i zasto??
Zanima me vase misljenje koj je od ovih telefona najbolji?? Znaci u izboru su LG ks20, HTC Touch, Samsung i780 i Nokia e61i.. ZNaci treba mi koliko toliko veliki ekran za surf, kamera od 2MP+, WiFi i operativni sistem..to poseduje svaki od ovih telefona, ali me zanima koj bi bio najbolji izbor..takodje i durgi predlozi su prihvatljivi, ali telefon ne bi trebao da predje oko 250 eura...pozz
Xmm..istina..a sta mislis o Touchu..on je ipak manji i ima touchscreen i WM koj mi je zanimljiv posto ga nikada nisam koristio.. mogao bih da predjem preko nedostatka tastature, tako da su mi on i ks20 najzanimljiviji.. Prvo me zanima da li ima nesto sto bi trebalo da me odbije od toucha i ks20, sem nedostatka tast?? Nokia mi je kao kec u rukavu, posto znam da je odlicna i kvalitetna..
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
i780, a zasto evo ti procitaj sta ima da kaze Tomas o njemu : viewtopic.php?t=15810
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
dyca, Vec su ti sve rekli - ja sam sasvim zadovoljan sa I780 i ako ti odgovara njegova cena (nov je skuplji od 250 evra tj. negde oko 330) mislim da je odlican izbor.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Da znam... meni se mnogo svidja HTC touch, ali su mi svi rekli da je bolje da uzmem Nokiu ili Samsunga.. Razmislicu jos malo, pa cu se smisliti... Samo imam jedno pitanje za tebe tomas.hokenberi, da li na i780 moze da se instalira neki rom koj podseca na touchFlo ili da je barem upotrebljiv bez olovke??
- bOOdala
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
- :: Sony Xperia Z ultra
- :: Nokia 7600
dyca, pazi taj i780 ima ne-standarnu rezoluciju ekrana i mislim da mnogi od programa nece raditi...Touch zaobidji,jer ima malo RAM-a (zna da secka i koci),procesor mu je oko 200mhz,nema hardware tastaturu (zna da izludi kljucanje po ekranu)...LG,ne znam kakav je,mada mislim ni da on ne moze da pridje kralju e61i...

- tomas.hokenberi
- Moderator
bOOdala, Pricas napamet o telefonu koji nisi koristio - ima izuzetno malo aplikacija (uglavnom neke igre) koje ne rade na i780 zbog nepodrzane rezolucije. Vecina aplikacija radi normalno (posebno uz instaliran realVga) jedino sto se neke ponasaju kao da je 240x320 odnosno ne koriste kompletnu korisnu povrsinu. Na threadu o i780 imas spisak nekih aplikacija koje sam licno isprobao.
dyca, ja se ne bih zaletao ka E61i - on kosta otprilike isto koliko i780 a i780 je mnogo bolji smartphone.
dyca, ja se ne bih zaletao ka E61i - on kosta otprilike isto koliko i780 a i780 je mnogo bolji smartphone.
Hm...pa da sam ja u slucaju licno bih uzeo HTC Touch ( iako mi se model ne svidja ) iz jednog razloga..moze da se instalira Android na njega ! : )
A ovako ti predlazem E61i ... mene jedino odvlaci od tog telefona sto je simbijan i onda mora zejbancija sa sertifikatom...
Mada ni ovaj LG nije los...meni se licno svidja..
A ovako ti predlazem E61i ... mene jedino odvlaci od tog telefona sto je simbijan i onda mora zejbancija sa sertifikatom...
Mada ni ovaj LG nije los...meni se licno svidja..
Pa bas zato sam i u dilemi..svi delefoni imaju svoje dobre i lose strane... I780 bih pazario bez razmisljanja da ima malo veci ekran, ali nema.. HTC Touch je ok, ali kao sto bOOdala gore rece ima spor procesor i malo memorije sto moze predstavljati problem za aplikacije i samu brzinu telefona.. E61i ima bas sve sto mi je potrebno, ali sam do sada koristio Symbian, pa bih zeleo nesto malo drugacije, a i sam telefon je dosta dugo na trzistu i nije mi toliko interesantan, iako je veoma funkcionalan.. I na kraju tu je LG koj je po specifikacijama zlatna sredina, ali nisam uspeo da saznam nista vise o njemu, posto je veoma redak i nema ga mnogo ljudi..zapravo nisam video da ga iko ovde na forumu ima...
@tomas.hokenberi Jel mozes samo da mi odgovoris na ono pitanje o ROM-u za i780??
@tomas.hokenberi Jel mozes samo da mi odgovoris na ono pitanje o ROM-u za i780??
- tomas.hokenberi
- Moderator
dyca, da bi menjao izgled inerfejsa nije potrebno da instaliras novi firmvare (rom). Npr. ako zelis interfejs koji podseca na Iphone instaliras iFonz i dobices desktop koji podseca na Iphone. Ako zelis TouchFlo instaliras npr. FTouchFlo v1.1 ili neku drugu aplikaciju.
Pogledaj npr. ovo:
http://www.freewarepocketpc.net/ppc-dow ... nilla.html
i ovo:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... 25&page=11
Pogledaj npr. ovo:
http://www.freewarepocketpc.net/ppc-dow ... nilla.html
i ovo:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... 25&page=11
Poslednja izmena od tomas.hokenberi u Uto, 16. Dec 2008. 04:12, izmenjeno 1 put ukupno.
Po meni sve zavisi od cifre po kojoj nabavljas telefone, jer ocigledno da cijene nekih ne odgovaraju mogucnostima koje pruzaju, a kao primjer navodim e61i, koji objektivno ne moze da se mjeri sa i780, bar ne po mogucnostima...
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49