Koj od ovih i zasto??

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
dyca
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 04. Okt 2007. 21:06

Post od dyca »

Xmm TyTN II je odlican, stavise njega sam gledao kao telefon koj bi kupio ak bi se strpio, ali ako kazes da ima nov za 290 eura, onda bih mogao da se isprsimjos nekih 40 jer je ipak telefon odlican.. rayatz, jel moze na PM gde si video da ga ima za toliko love..Hvala unpared..pozz

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

dyca, Kao sto neko vec rece teska dilema.Svaki od ovih telefona je prica za sebe.Od nabrojanih u tvom prvom postu bih isao na i780,iako mi se vise dopada E61i ali taj telefon jednostavno ne vredi tokliko novca.Ako vec uzimas E seriju u obzir onda bolje daj kes za E61.Znam da si naveo da ti kamera treba ali ona na E61i ne vredi uopste toliko.
Ali ipak ako ti nije bas sad hitno mislim da je najbolje da skupis jos malo novca i lepo pazaris TyTN II,zver od telefona.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

Ja u zivotu ne bih uzeo TyTN...jer je taj telefon bole'san od fleta...

Ja sam i dalje za e61i,jer je ubedljivo najbolji od svih navedenih i cak jeftiniji od i780.

e61i moze da se nadje za 180-190e.

8)

dyca
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 04. Okt 2007. 21:06

Post od dyca »

Auu bre..sve vise i vise muke.. E61i bih pazario samo ako budem dobio bas dobru cenu...znaci ispod tih 180 eura..jer mi se onda cini kao odlicna kupovina, jer i780 nema teorije da dobijem ispod 230 eura,a i to je pitanje.. Za TyTn ne znam, cuo sam dosta dobrih stvari o njemu i mnogo mi se svidja, ali evo sada bOOdala kaze da boluje od fleta..ne znam.. videcu.. bOOdala, odakle ti taj podatak za TyTN i koliko kosta zamena fleta,ako znas??

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

mozda je to neki takav primerak, jer sumnjam da bi proizvodjac kao sto je HTC tako lako izbacio seriju losih telefona :) Posebno sto su sve to bussines telefoni :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

rayatz
Banned
Pridružio se: Pon, 22. Sep 2008. 03:26

Post od rayatz »

bOOdala, tebe je neko lagao ili si operasin od TyTNa ... prvo rec je o TyTN 2 ! Drugo , imao sam telefon i ne smem nijednu losu rec da kazem za njega....

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

bOOdala, voleo bih da napises konkretne parametre po kojima procenjujes da je e61i najbolji od navedenih. Posto nije - i i780 i HTC Tytn II su bolji aparati.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od bOOdala »

E,'vako,sto se tice tytn-a,mom ortaku je crkao flet,a i dosta citam po forumima da crkava flet na "titanu". Ne znam za dvojku,ali i ona je tytn.

:P

dyca, zamena fleta,cini mi se od 80-100e,pa sad ako ti se isplati,pazari ga...

-Daleko od toga da su i780 i Tytn II losi aparati (po funkcijama),nego e61i moze da se uzme za nekih 180e. A pruza vise nego dobre rezultate. Ima veci i bolji ekran od i780,ima dobru rezoluciju ekrana,a ne ne-standardnu kao kod i780,ima dosta bolju bateriju koja drzi i do 5 dana. Zavrsna obrada - nemam reci. Ima vecu i udobniju qwerty tastaturu,mislim da je dovoljno??? Zasto bacati 100 i vise jura za dzabe.

Tytn II jeste masinerija,brale,ali kosta...

rayatz, pa kad je toliko dobar Tytn II,zasto ga proda,covece???

8)

rayatz
Banned

Post od rayatz »

Zato sto mi je trebala kinta.Prodao sam Iphone i TyTN 2. .. ne znam kakav flet ja nisam imao ni najmanjih hardverskih problema !

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

bOOdala, e61i vs I780 slazem se iskljucivo za velicinu ekrana i tastaturu. Nestandardna rezolucija uopste nije problem vredan pomena. Sto se tice zavrsne obrade ona je odlicna i na i780. Gde se moze naci novi E61i za 180 eur? Moze mozda E61 bez "i", ali koliko vidim trenutna cena E61i je 327 eur daklem prakticno isto kao I780. A da pogledamo prednosti I780: WM6, 624MHz CPU, touchscreen + opticki trackpad, ...

Kod pribliznih cena, ako bih birao izmedju e61i i I780, ne bih imao sta da razmisljam - I780 bez oklevanja.

Sto se tice Tytn II znam nekoliko ljudi koji ga imaju i nisu imali nikakve probleme.

Inace ako se razmatra E61 "bez i" njegov najveci nedostatak nije to sto nema kameru vec to sto ima samo 64 MB RAM-a.

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

I ekran je veći na E61/i ali je na i780 bolji (lično sam se uverio)....
Ima TS, i odličnu rezoluciju tako da se nijedna tačkica ne vidi...dok su na E61 i ovoj mojoj n95 8gb pixeli veličine graška :smutny:
E61i je meni lepši i ima bolju tastaturu dok je i780 manji
WM6 i one razne samsungove gijedore (optički trackpad, dobar CPU, TS...)
Tytn II je mašina ali je preskupa....
BTW možda na E61i traje duže baterija, ali se na samsungu dobijaju 2 baterije
:)
Nokia C6

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

bOOdala, da stvarno i mene interesuje gdje si to vidio e61i za 180 nov, jel to prodavnica ili ovako zaobilazna varijanta.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

rayatz
Banned

Post od rayatz »

Nov NE MOZE ! Polovan moze.........e sad me zezaju ovih 100 karatkera...kevu mu xDD......................

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od bOOdala »

Pazi,u prodavnici je bio e61i za 220e nov,pre mesec ipo (sada je sigurno manje). Ja sam e61i imao pre 3 meseca,a naleteo sam na polovan u odlicnom stanju (kao nov) sa folijama,2gb karticom i ful opremom (imei na kutiji) za 190e...

:wink:

tomas.hokenberi, 327e...,to si video ovde na sajtu,uopste nije toliko,ovde na sajtu preteruju sa cenama...

:chytry:

-Necu vise da se raspravljam oko fonova,licno meni je bolji e61i od gore navedenih.

dyca, nabolje da pogledas sve te fonove i koji ti bude odgovarao,njega pazari...

8)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

bOOdala, Pa i I780 je (trenutno) ovde na sajtu 315 eur. Pa ako preteruju sa cenama za e61i preteruju i za I780 zar ne?

Ni ja vise necu da se raspravljam, a meni je e61i najgori od navedenih.

Odgovori