da, to za projektore sam citao, i to kao vrlo realnu mogucnost u Japanu, gde se, jelte, pojavljuju telefoni i sa svemirskim brodovima, a kamoli necim drugim...
elem, da se vratim na temu

1) Veliki napredak HTC-a i Samsung-a, neverovatno je sta su postigli ove god, posebno samsung sa svojim win i symbian modelima...
2)kriza i blagi oporavak SE-a... U krizu jesu upali, al se POLAKO vade... C905, C902... W serija, smrt UIQ-a...
3) Nokia 5800 i N97... Iako nisam imao prilike da vidim uzivo symbian touch, to je odlican potez, i verujem da ce se nokiji isplatiti DEBELO... pod uslovom da prekinu da prave 30 istih telefona...
4) Jedno od najprijatnijih iznenadjenja godine, update E serije... E71 posebno, ostavlja bez daha.. ali i jedan izuzetno glup potez, uvodjenje E63 telefona, cime se ugled E serije narusava...
5) Najveci promasaj, ne godine, vec decenije, Nokia N96... Telefon koji kosta ko sam djavo, a ne donosi zaista nista vise od npr N95 ili Innov8 (cak i manje ako me neko pita)
6) Napad Kineza, i veliki broj kopija... Vidim da su telefoni sa 2 kartice postali izuzetno popularni, sto zbog male cene, sto zbog toga sto su (ako kupite ispravan aparat prvo) dobri... Kopije su po meni trosenje vremena i para, a da ne pricam neceg drugog...
Jesam se raspisao al mislim da sam pokrio sve

I jedna konstatacija, mislim da bi i Nokia trebalo da upliva u Win vode... definitivno

Nokia E71... Elegant, but deadly