Sledi test zvuka,ali necu da davim korak po korak,vec cu ovih dana,kad se malo slegnu utisci,sve lepo da opisem.
Koji telefon imate?
Wicker Man, Vincent, prodajem e61 jer mi nema svrhu sad kada na BB imam word editor i jos neke dodatke koje dobij update-ovanjem softvera,a taman i malo da pokrijem trosak.Nisam nasao skroz crni,ledja su tamno braon,ali onako...kul je.Sad bas cackam svasta,pa javljam utiske.Ono sto sad mogu da kazem je da sam mu napakovao toliko muzike da se jadnik slognuo i bas namucio da sve ocita.....
Sledi test zvuka,ali necu da davim korak po korak,vec cu ovih dana,kad se malo slegnu utisci,sve lepo da opisem.
- tehno maniac
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Čestitam na kupovini! Off: jel' ti ovo "gecrkt" kao fora da na njemačkom znači "crkla"? Ako jeste, dobra fora, ja od ljetos, kako sam bio u Njemačkoj, isto radim sa svim riječima. 
Pozdrav!
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- vlada1970
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Prijatelji , cestitam stvarno svima koji su nabavili nove fonove . Posebno ovim zadnjima na ovim strava fonovima : iPhone 3G 16gb , iPhone 3G 8GB , Nokia N95 8GB White , Samsung SGH i900 OMNIA 8GB , tj. caletu , miodrageu . madnessu i Ninolini
Nego me zanima jedna stvar , posto vidim da vecina ima ne dva ili tri , nego vidim i po cetiri , pet telefona . Ja na primer sad imam dva , a imao sam i tri do pre par meseci . Zanima me , da li nosite sve ili vecinu telefona sa sobom ?
Ja nosim ova dva . Samsung u torbi a Nokiu u futroli , vezanu za kaish , da mi uvek bude na dohvat ruke . Samsung drzim u torbi jer mi nije prioritetan za poruke , a kad mi treba da nekog zovem , izvadim ga iz torbe jer tamo imam KUL tarifu ili Vip prepaid ( zavisi sta je u njemu ) . I kad treba nesto da usliknem , izvadim opet samsung . Nego me zanima , kad pominjete da koristite toliko telefona , da li ih sve nosite sa sobom i kako se snalazite sa njima u svakodnevnim aktivnostima ? Da li vam ispadaju , da li zaboravite gde ste koji stavili , koji zvoni itd. ?
Jer ja kad sam nosio neko vreme tri , nisam mogao da se snadjem iskreno , koji sam napunio za taj dan , u koji pregradak od torbe sam ga stavio ili u koji dzep sam ga strpao
itd.
Nego me zanima jedna stvar , posto vidim da vecina ima ne dva ili tri , nego vidim i po cetiri , pet telefona . Ja na primer sad imam dva , a imao sam i tri do pre par meseci . Zanima me , da li nosite sve ili vecinu telefona sa sobom ?
Ja nosim ova dva . Samsung u torbi a Nokiu u futroli , vezanu za kaish , da mi uvek bude na dohvat ruke . Samsung drzim u torbi jer mi nije prioritetan za poruke , a kad mi treba da nekog zovem , izvadim ga iz torbe jer tamo imam KUL tarifu ili Vip prepaid ( zavisi sta je u njemu ) . I kad treba nesto da usliknem , izvadim opet samsung . Nego me zanima , kad pominjete da koristite toliko telefona , da li ih sve nosite sa sobom i kako se snalazite sa njima u svakodnevnim aktivnostima ? Da li vam ispadaju , da li zaboravite gde ste koji stavili , koji zvoni itd. ?
Jer ja kad sam nosio neko vreme tri , nisam mogao da se snadjem iskreno , koji sam napunio za taj dan , u koji pregradak od torbe sam ga stavio ili u koji dzep sam ga strpao
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
vlada1970, ja N95 8GB imam već godinu dana... novi je samo 6120, a i on je zamenio SE M600i... Nosim sva tri telefona sa sobom... Ženske torbe su inače pogodne da se u njih stavi svašta...
.. Primarni mi je N95 8GB, jedan mi je službeni, a u trećem mi stoji VIP kartica(imaju sada extra povoljnu akciju...) 
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Wicker Man
- Expert

- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800