Ne bi bilo loše da mi baciš linkove na PP za te mape

.Ija sam primetio da nema manjih mesta sa strane puta da vidis kuda prolazis pored kojih mesta
 .Ija sam primetio da nema manjih mesta sa strane puta da vidis kuda prolazis pored kojih mesta  I jos nesto sam primetio kod garmina 5 na vrhu ekrana sada stoji za koliko  km,m skreces u koju ulicu a na starijim 4 je pisalo kada se navigira pisalo je vozimo se npr. Magistrala i kada se priblizavas skretanju na 1km kaze i ispise skreni tu i tu i tako sve na 500m 200, itd A sada svo vreme stoji skretanje za toliko i toliko.Meni to smeta jer sam voleo da vidim gde se trenutno nalazim kada me neko pita,a sada je to nemoguce sad samo pise gde i za koliko skreces i to je to,da bar se vide manja mesta sa strane puta nego nema ni toga.Recimo u BG-u kada se vozis nekom ulicom hoces da vidis koja je to ulica neces moci jer ti na vrhu ekrana samo pise gde skreces i za koliko . Njesra
 I jos nesto sam primetio kod garmina 5 na vrhu ekrana sada stoji za koliko  km,m skreces u koju ulicu a na starijim 4 je pisalo kada se navigira pisalo je vozimo se npr. Magistrala i kada se priblizavas skretanju na 1km kaze i ispise skreni tu i tu i tako sve na 500m 200, itd A sada svo vreme stoji skretanje za toliko i toliko.Meni to smeta jer sam voleo da vidim gde se trenutno nalazim kada me neko pita,a sada je to nemoguce sad samo pise gde i za koliko skreces i to je to,da bar se vide manja mesta sa strane puta nego nema ni toga.Recimo u BG-u kada se vozis nekom ulicom hoces da vidis koja je to ulica neces moci jer ti na vrhu ekrana samo pise gde skreces i za koliko . Njesra 

,nego je do garmin app,jednostavno su nesto xxxx sa ovim novijim verzijama
 ,nego je do garmin app,jednostavno su nesto xxxx sa ovim novijim verzijama   nism bio lenj pa sam instalirao kod drugara staru verziju 4. 20. 00 i skroz je drugi trip mala mesta i njihovi nazivi prste na sve strane,na vrhu ekrana lepo pise kojom se ulicom trenutno vozite.
 nism bio lenj pa sam instalirao kod drugara staru verziju 4. 20. 00 i skroz je drugi trip mala mesta i njihovi nazivi prste na sve strane,na vrhu ekrana lepo pise kojom se ulicom trenutno vozite.  ,sumnjao sam i na mapu da nije nesto i do nje ali nije hvala bogu nego je do app
 ,sumnjao sam i na mapu da nije nesto i do nje ali nije hvala bogu nego je do app  Vrlo rado bih se vratio na staru verziju ali na N96 ta verzija ne radi.Nadam se da ce to ispraviti u nekim narednim verzijama,valjda to neko ce da im prijavi mene stvarno to nervira
 Vrlo rado bih se vratio na staru verziju ali na N96 ta verzija ne radi.Nadam se da ce to ispraviti u nekim narednim verzijama,valjda to neko ce da im prijavi mene stvarno to nervira 
 Sad sam skinuo 2.0 i definitivno ima opciju proracunavanja rute,a mapa stvarno odlicno izgleda,samo jos nisam izasao napolje da probam da ulovim signal,a iz stana nema sanse da se to dogodi
 Sad sam skinuo 2.0 i definitivno ima opciju proracunavanja rute,a mapa stvarno odlicno izgleda,samo jos nisam izasao napolje da probam da ulovim signal,a iz stana nema sanse da se to dogodi  jos cu probati da se petljam sa garminom,pa da odlucim sta mi bolje zavrsava posao.
 jos cu probati da se petljam sa garminom,pa da odlucim sta mi bolje zavrsava posao. 

,da ne navodim,zahvalio sam se na mail!
 ,da ne navodim,zahvalio sam se na mail!