6630, adapter za MMC

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
dv
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 08. Maj 2005. 22:25

6630, adapter za MMC

Post od dv »

kupio sam 6630 i prvi utisci su da je odlicna, nece da mi se konektuje preko gprsa ali ovi iz promontea kazu da je do centrale. dku 2 kabal mi stize tek u utorak i imam jedno pitanje: na nokijinom sajtu pise da u paketu uz telefon ima i neki adapter for normal size mmc ili tako nesto pa me interesuje sta to znaci :unsure: . ostalo sve radi savrseno.

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Pa to je jedan mali adapter u koji ti ubacis tu tvoju RS-MMC karticu, i s tim adapterom dobijes karticu velicine obicne MMC, to je korisno zbog card readera.
Pa kakav ti je to polovicni paket... Pf... To je skinuto s TIM-a, jel?

dv
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od dv »

jes, bilo mi je smor da cekam da neko ide u bg da mi donese, ili da ja idem pa eto... trazicu ovom da mi uz kabal donese i taj adapter. ako neam card reader onda mi to ne treba? ako je tako ne treba mi s digitalca skidam slike preko kabla, a telefon cu isto preko kabla, a mozda i uzmem bluetooth prikljucak sto ide u usb nije skup(30-ak€)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Bolje da uzmes (i) card reader, on ti je 10-ak eura... :wink:
Mada bi i u Bg-u ja mislim tesko nasao 6630 da nije skidan s neke mreze... :D
A koliko si ga platio odje?

dv
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od dv »

315€ to je 5€ skuplje od najjeftinije cijene na ovom sajtu, vjerovatno bi gore(u bg) naso 6630 da nije skidan za 400€.

Drobnjak81
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15

Post od Drobnjak81 »

Pa dajte ljudi kad ce to dekodiranje malo da pojeftini ili uopste da se pojavi da nebude samo njih par da rade pa da drze cenu!6630 je sad dosta pojeftinio vreme je da se doteraju u red i ovi skidani sa mreza! Jer ima neko neku informaciju?

Odgovori