D500, par pitanja novog vlasnika

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

D500, par pitanja novog vlasnika

Post od stefank »

E, konacno sam kupio D500! 8)
Sad ovako, ocu da pitam: jel D500 nema digitalni zoom kad se slika u rezoluciji vecoj od 640x480? :? Je li moguce zakljucati SMS poruke, posto kolko ja vidim u podesavanjima ima samo za MMS, slike, video... A za to skoro da mi i ne treba...?
Dje imaju da se skinu java (po mogucnosti 3d igre i uopste igre s boljo grafikom, ove sto ima ugradjene imaju dobru grafiku pa zato znam da je podrzava) igre za njega? I one mmf melodije? Jel moguce da nema Samsungov "tradicionalni fancy LED" :lol: tj, onu lampicu sto svitka raznih boja dok zvoni? (kolko ja vidim, nema, al Mirko BGD mi je tvrdio da ima :roll: )

I jos nesto, nepovezano s ovim: kad stize D600, cijena? :roll:

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Cestitam na kupovini.

D500 nema zoom u vecoj rezoluciji od VGA, to je sigurno. Ne mozes zakljucati SMS poruke, i to je sigurno. Java i da skines, veoma tesko mozes da instaliras, a ako te zanima kako evo ga link: http://315.fiberworld.nl/d500/

Podrzava mmf naravno
Nema LED svetno

A za d600 ces verovatno da se nacekas, mozda nece ni izaci, vec smo navikli na takve stvari iz samsunga.

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Haha, tnx. :lol:

He... Dobro i ne koristim toliko zoom... Al taj u VGA rezoluciji je sigurno kvalitetniji, pretpostavljam da su isli na to da on hvata kompletnih 1.3 mpix pa isjeche taj (zoomirani) dio slike, no da ne petljam sad... :)

Sto ste zapeli za tu javu da zeza, pa bas sam sinoc skidao neke igre (sa Mobtela) i nikakvih problema sa instalacijom nema...

MMF znam da podrzava, nego sam pitao na kojim sajtovima mogu da se nadju te melodije, posto su strava?

To za LED je bzvz al dobro... :roll:

Da, mozda nece ni da izadje... Mada ne znam... Valjda oce... Ova slide serija mi se mnogo svidja. :D Ma meni se ne zuri za D600, ovaj je super fon, to eto cisto da vidim dal da pocnem odma da skupljam pare za doplatu... 8)

A da ne znas site da skinem java igre, ne uputstvo za instalaciju njih?

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od popste »

Za java igre nije problem da se skidaju na mobilnom, ali je jako tesko da prebacis sa racunara. Jer ih na wap sajtovima koje otvara telefon, nema puno, a na kompjuteru ih ima gde hoces. Evo i jedan site za igre:

http://315.fiberworld.nl/d500/games.html

Ima dosta veliki izbor tako da verovatno neces imati potrebu da trazis jos :wink: :wink: :wink:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hmm i ako ima pretpostavljam da je za americhko trzishte i da ne mozesh da ga koristish owde... :wink:

I kako ti se swidja fon stefank...

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od popste »

Dv, nema sanse da nadjes kod nas d500e (ja sam se ubio trazeci za brata), ali to ti bas i ne treba puno, jedina razlika je EDGE

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Pa fon je odlican, mp3 i kamera su wrh. Ima i e-mail koji super radi. Po mom misljenju najbolji ne-symbian fon. 8) Nemam nikakvih problema (bar za sad) s njim... Mozda su jedino mogli da stave malo jacu bateriju, kad ga dosta mucis (mp3, igre) baterija traje 1 dan...

Ja nisam siguran da taj D500e uopste postoji, to pise na MR kompletnom testu da JE TREBAO da izadje. :wink:

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

d500e postoji...ne znam kako ti baterija traje 1 dan,jel meni traje 2,2.5 dana sa dosta dobrim korishcenjem...shto se tiche d500,to je najlepshi tel na trzishtu... :P

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Pa ne znam, evo bas mi se sad ispraznila. (tj pise Battery low, sto mi dodje skoro isto kao da je prazna jer skoro nista ne mozes da koristis na fonu :dry: , moze li inace da se ugasi ta smanjena potrosnja energije kad je baterija pri kraju?
Mozda fon koristim za: 10-20 min razgovora, 10-20 sms poruka, par e-mailova, 30-40 min mp3 preko SoundMate-a vol. 10, par slika, 5 minuta rada blica, 1-2 sata java igara (poker najvise, onaj s Mobtela)... Nije bas da ga ne mucim, al opet mi nesto malo?! :dry: Jel ima da se kupi jaca baterija, pa neka i bude tezi koji gram...?

valdevit
Banned

Post od valdevit »

e ovako,ja obavim oko 10 min razgovora,poshaljem oko 30-40 sms,slusham mp3,preko slushlikca oko 40 min,(soundmate ti oduzima najvishe energije na telu!!!),slabo koristim fotoaparat,a shto se tiche igrica,igram ih 1-2...chuo sam da postoji baterija od 1000mah,mada nisam siguran,proveri...moja preporuka,ako hocesh da ti radi 2 dana,mani se tog soundmate... :P

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Pf pa ja cu da smanjim upotrebu fona za 50% ako se manem SoundMate-a, tako da ce da traje baterija i 3 dana a ne 2 tada, sto ja necu da uradim. :D
Jel znas neki site za igrice?
Kako se gleda verzija softvera na Samsungu, meni se utripovao par puta WAP i E-mail... I prebacanje java igara s kompa, mada je to inace problematichno... I koja je najnovija verzija softvera?
Jesi probao da povezujes fon s kompom preko USB-a? Ja sam danas trazio kabl al nidje nema da je s jedne strane onaj mini-USB...

I jos nesto, da ne otvaram novu temu, nevezano s D500: ima li D600 CCD senzor za kameru?

valdevit
Banned

Post od valdevit »

ima sajt za igrice,pogledaj malo gore,mislim da je pospte,stavio... 8) ne znam koja je nova verzija sofrtvera i nisam pokushao da povezujem komp preko usb-a... :)

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

moj brat je kupio d500e :P , ima edge tri band, sive metalik je boje, hoce da ga zameni za crni 8) 8) 8) 8)

valdevit
Banned

Post od valdevit »

bash sam hteo da kazem,da je crni mnogo lepshi zbog boje... :P :P :P :P :P :P ne znam stvarno gde je uspeo da nabavi d500e?

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Shto,mozda nabavio u inostranstvu.... :wink:
Ja cu da uzmem sledeci mesec malo d500 da ga koristim... :P

valdevit
Banned

Post od valdevit »

znam da moze da se nabavi u inostranstvu,al kod nas...teshko...na to sam mislio :uhuh: :uhuh: :uhuh:

valdevit
Banned

Post od valdevit »

nego,zanima me jedno kad upalim tel,na pochetku mi pishe samsung D500c....shta znachi ovo C?rekli su mi da to ima veze sa zemljom odakle je uvezen? :?

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Meni je mozda ljepsi sivi... Al odakle bre D500E... Na MR testu pise da CE D500e da se pojavi i da ce biti na PREKLOP?! (cini mi se, ne mogu sad da otvaram test opet) I nisam nasao D500e ni na jednom sajtu... :?
Xexe, meni pise samo D500 kad palim fon... Inace, jaka stvar je ono s gif animacijama za wallpaper... :wink:
Nego zna li ko ovo za softver? (procitajte moj prosli post da ne kucam opet)

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

D500e je stigao iz Nemacke, :P kod nas D500e nema,jer edge prenos radi nestabilno na 063 mrezi gubi se signal,tako da ga svi flesuju sa softverom sa GPRS-om.Inace svaki d500 moze da se prebaci u d500e,ali zbog nestabilnosti :smutny: to niko neradi,i to vam je sva mudrost :chytry:

ako neko hoce da menja sivi za crni nek se javi 063 561 646

valdevit
Banned

Post od valdevit »

jer zna neko odgovor na moje pitanje? :x imam josh 1 problem...juche preko dana sam napunio bateriju,oko 2,3 popodne...malo sam koristio tel i oko 12,1 sam ga iskljuchio...jutros kad sam se probudio,baterija je bila prazna.... :o :o :o :o :o o chemu se radi?

Odgovori