Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
A ni kod mene na 6120 nema nigde pod opcijom Screensaver duration da postaviš na Always... Ima samo od 5 do 90 sekundi...Igor88bg napisao:araphel, NE<NE NE Brate ovako settings/phone settongs/general/personalisation/display/screensaver/screen saver duration kliknes ne to i stavis na ALWAYS!!!!!

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Evo da pohvalim program Symbian Guru Theme Advanced koji radi kod mene savrseno i dalje,znam da su se neki zalili da im ne radi a kod mene je instaliran oko dve nedelje.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Igor88bg, eto vidiš,kod mene uopšte nema takve opcije.Inače,cClock mi je napravio takvu glupost da sam šiznuo od njega!Sinoć sam ga skinuo jer mi očigledno ne vrši željenu funkciju.Kad ono,i posle deinstalacije,uključuje se screensaver kao da je cClock tu!dakle ne vraća se na default....Palo mi je na pamet da restartujem fon,ali mislio sam,ok nije frka,ujutru ću.Ono što se desilo je da je fon upao u neki zli ciklus u kome upali cClock kao screensaver,stoji tako neko vreme,onda upali ekran,izbaci neki natpis,stoji tako neko vreme,sačeka da se regularno ponovo aktivira cClock.....i tako redom.I jutros kad sam se probudio-baterija na izdisaju,a ja žurim na posao
Definitivno odustajem od screensaver apikacija na N78

Definitivno odustajem od screensaver apikacija na N78
miodrage, ma ja ionako ne uspevam nijedan da nateram da vrši posao zbog glupog ograničenja na N78,tako da odustajem....
Nego,jel ima neko da predloži neku dobru igru za ubijanje vremena?Imam silne neke platforme i avanture,ali to je ono,za duža putovanja i tako to.Treba mi nešto tipa Bejeweled,tako nešto...
Nego,jel ima neko da predloži neku dobru igru za ubijanje vremena?Imam silne neke platforme i avanture,ali to je ono,za duža putovanja i tako to.Treba mi nešto tipa Bejeweled,tako nešto...