Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Čitao sam review ovog telefona i gledao slike. Sve na GSMArena.com. Ova slika me prilično začudila zbog jednog izuzetno zanimljivog detalja. Pogledajte i sami, pa nek' neko prijavljuje ako zna o čemu se radi, tj. otkud tako nešto na sajtu koji je, da ja znam, poljski.
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Jel mislis ovo sto je upustvo na srpskom?? Ako je to, onda jeste veoma zbunjujuce..xaxa.. Ko zna, mozda su prvi modeli radjeni specijalno za Srbiju...xaxaax
Zumira i vidjeces Sem toga, koliko vidim ovo nije uputstvo vec CD, a na CD-ima se takve stvari ne stampajau, radi ustede, nego se prave univerzalni modeli koji idu u svako pakovanje. Nknadno se jezik izabere kad se startuje CD.
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710
CD je gore preko, a srpski pise na upustvu.... Vidi se lepo da je kesa izjedna tj, ona manja knjizica je u istom kompletu sa ovom vecom! Tako da je ipak upustvo u pitanju!
Ah... U pravu si nije CD Ali je drf montaza, jasno se vidi jednostavnost piksela, kao da je napisano u Paint-u i to preko coska na kom je malo izguzvano.
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710
Mozda je montaza, ja ne mogu da garantujem da nije, ali stvarno je pitanje sto bi oni to dodavali na sliku i onda postavili na svoj sajt! Sto onda nisu napisali da je poljski ili sl!
I kakvu korist oni imaju od toga da bi radili sve to... A sajt je jedan od najkvalitetnijih sto se tice mogilnih telefona!
Ma da, ja sam tako dobar haker i toliko zaludan da sam skidao sliku, odradio photoshop i okačio Priznajem Mene je stvarno začudilo i, iskreno govoreći, oduševilo. Velika je Srbija. Mora da su ga Srbi masovno kupovali u prvoj iteraciji, pa sad druga generacija iz poštovanja svima dolazi sa srpskim uputstvom.
Pozdrav!
Ne kažu džabe da đavo nosi Pradu pa eto, verovatno je đavo bio u Srbiji i tako putujući nagovorio Poljake ( ili već koje hostere ) da daju paket sa uputstvom na Srpskom jeziku na testiranje
Da, i ja se slažem sa tobom, djolex. Možda su ga zaista kupili u Srbiji, ili im je poslata greškom verzija za Srbiju. Mislim, poljski i srpski su slovenski jezici, mogla je da se potkrade greška zbog neke takve sličnosti. U svakom slučaju, vrlo je zanimljivo i možemo, ako ništa drugo, biti srećni zbog toga. Znam da ja jesam.
Pozdrav!
Koliko se verzija uputstva dobija u paketu ? Ako se dobija komplet uputstava na vise jezika u paketu moguce ja da je jedno od uputstava na srpskom. Ja sam cesto u originalnim paketima dobijao set uputstava (engleski, francuski, srpski, hrvatski, ...).
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.