Ja koristim Windows Mobile, Symbian i Linux . U stvari, Motorola sa Linuxom mi stoji i skuplja prasinu, a Samsung sa Symbianom je na prodaju tako da u stvari koristim samo Windows.
Pozdrav
Symbian S60 na N78,i Blackberry OS na Curve 8310. I jedan E61 i Samsung G600 u fioci,dakle još jedan S60 i jedan dumb...to je to.....
P.S. i dalje najviše žalim za jednostavnošću i upotrebljivošću dobrog starog Palm OS Garnet 5.4...Moram ponovo naći neki Treo 650 za male pare,ili za trampu
gargamel4, nazalost moguce je glasati samo za jednu opciju - zato pise "primarni telefon". Zaista bi bilo relevantnije glasanje koje bi dozvoljavalo da se izabere vise opcija (za one koji imaju i WM i S60, itd ...) ali nazalost to nije moguce (ako jeste ja nemam pojma kako se pravi takva anketa).
Na mom glavnom telefonu N82 je Symbian S60 kao sto sigurno vecina ovdje zna, a moj sekundarni telefon je LG KP130 koji je dumb. Dobar je, punim bateriju 3 puta mjesecno.
Cale, dobra ti je kombinacija (Omnia + V3i) .
Ja se ipak nisam usudio da kao prvi WM fon uzmem TS bez hardverske QWERTY tastature (Omniu), pa se odlucih za Samsung i780, i za sada sve sljaka odlicno.
Dakle, WM 6.0, a kao rezervu koristim Symbian (Nokia N91).
nick6, mozes da predjes i na WM 6.1 (pogledaj moje uputstvo na temi o I780). Ja sam instalirao zvanicni (istina za Singapur) firmver update, iz registri bekapa vratio parametre za nase operatere i sve radi OK. Ukljucujuci threaded SMS. Windows Media player sada radi i sa iskljucenim ekranom.
Jedino sto nisam siguran kako ovaj upgrade utice na garanciju
@t.h, Ma nije problem garancija, nego zao ce mi biti ako nesto zeznem prilikom upgrade-a.
A uostalom i ovako (sa 6.0) sve radi kako treba. (imam i program "Black me" koji iskljucuje ekran po potrebi)
BTW, mozes li u par reci da napises sta ti se jos promenilo na i780 posle prelaska na WM 6.1? Jel mozda baterija traje duze ?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.