5310 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:33
5310 XpressMusic
Kupio sam ovaj telefon pre nekoliko dana,i nikako da nadjem kako se namesta java..Molio bih za pomoc.. 

- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
-
- Slučajni prolaznik
Neznam da namestim java podesavanja tj da bi mi java radila..Na primer,hocu da se konuktujem na MIG33,izbaci mi ''Conection error.Please go to http://wap.mig33.com to resolve the problem :java.io.IOException:Error in HTTP operation" (a pri tome mi onaj znak za gprs se pojavi na krakto i nestaje a zatim mi se ovo pojavi sto sam gore napisao pod znacima navoda,to se desava i sa druge aplikacije koje imaju izlaz na net) Iz mog zakljucka treba se podesiti java da bi imala izlaz na net,ali ja to neznam kako da to odradim na ovom telefonu..
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka a naročito onih iznad tvoje! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka a naročito onih iznad tvoje! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
BlaCk_AnGel, da li ti radi wap browser? Koju mrezu koristis ? Ako koristis mt:s onda treba da znas da APN=gprswap nije upotrebljiv sa java aplikacijama, kao sto je MIG33, vec moras rucno napraviti novu gprs konekciju (ili izmeniti postojece parametre) tako da se koristi APN=gprsinternet.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
-
- Slučajni prolaznik