Lego u IT industriji

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Lego u IT industriji

Post od Dexter »

Slika

Kompanija Lego odlučila je da unese malo zabave i šarenila na tržište gedžeta, time što je napravila nekoliko uređaja od svojih kockica.

Na Internet su "procurele" slike nečega što bi trebalo da predstavlja prvi Lego mobilni telefon. Živopisnih boja, Alcatelov telefon je stilizovan tako da liči kao da je napravljen od crvenih, žutih i plavih cigli.

Ipak, za sada nema zvaničnih informacija o tome da li je ovo zaista pravi Lego telefon ili se radi o čisto marketinškom potezu, kako bi se promovisao Lego brend.

Slika

Ono što je ipak sigurno, i što postoji jesu neki drugi uređaji poput Lego MP3 plejera, kamere i voki-toki uređaja.

Svi ovi uređaji poseduju minimum potrebnih funkcija i namenjeni su prvenstveno deci između sedam i jedanaest godina. U saradnji sa kompanijom Digital Blue, Lego planira i proizvodnju USB uređaja, alarma, CD i radio plejera.

Cela paleta ovih proizvoda na tržištu bi trebala da se pojavi već tokom leta 2009. godine.

(MONDO)

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

pa i vidi se da im je ciljna grupa deca od 7-11 god....mada misli mda sad klinci zele a iaju pre neku opaku masinu nego ovako nesto to je ono sto smo svi preziveli tj- sto bih voleo da sam stariji :D videcemo kako ce da se pokaze i kako ce da ide prodaja.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Svidja mi se ideja i mislim da će za najmladje ovo da bude zanimljivo. Ako cena bude prihvatljiva, mislim da će se lepo prodavati.
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

dimi89 napisao:pa i vidi se da im je ciljna grupa deca od 7-11 god...
Ja bih pre rekao da im je ciljna grupa od 3-7god.
Lepo su se dosetili,da ovo uvaljuju i zrace klince po obdanistima :uhuh: :uhuh: :uhuh:
8)

brain_damaged
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 10. Feb 2009. 19:56

Post od brain_damaged »

možda bi se svidelo mom bratu od 3 godine :P
al on je lud uzme moj telefon zna sve na njemu ovo bi ga smorilo ^^. ili bi pokidao brzo xD
Nokia N73

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Iskren da budem, sviđa mi se zbog neobične ideje i koncepta ( bar se lako obriše ispod prednje maske :lol: ) ali bez obzira što Alcatel ne pravi bog zna šta neke telefone, uvek ima keca u rukavu. E sad, zavisi koliki će mu biti sar pošto je namenjen klincima
Nokia Lumia 630

Odgovori