Potcenjen je Samsung E590, kosta 94 evra a ima 3,2 Mpx kameru sa autofokusom, dosta memorije, radio, bluetooth,edge, ima super diktafon koji pravi jako male fajlove, ima svega 66 grama, extra je mali i ima bas nizak Sar stepen zracenja 0,44...
Takodje, Samsung i550 i i780, kao i g900, pa onda Lg ks20...
Nokia n80 je potcenjena kao polovnjak i najjeftiniji je telefon sa Wifi-jem.
Precenjene su skoro sve druge nokie, htc-ovi...
Precenjeni i potcenjeni telefoni
Po meni je precenjen F210 a voleo bih da ga koristim kao sekundarni telefon . Takođe su precenjeni N96, innov8, Armani i Prada, Nokia serije 8XXX, HTC ( od A do Š ) itd.
Podcenjeni : i550, i780, G600, E590, ne mogu da se setim ( neke stariji modeli ali razumljivo je to zbog masovne prodaje )
Podcenjeni : i550, i780, G600, E590, ne mogu da se setim ( neke stariji modeli ali razumljivo je to zbog masovne prodaje )
Nokia Lumia 630
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
djolex, ne slazem se sa tobom da su precenjeni innov8 i nokije serije 8.
Innov8 je zasad najbolji s60 smartphone bez ts
Nokijina serija 8 nije precenjena jer pre svega to nisu telefoni za svakog (6300 je za sire narodne mase),a ljudi koji ih kupuju vrlo dobro znaju sta placaju!
Takodje htc isto nije precenjen jer su oni generalno sveobuhvatni win telefoni,a i na neki nacin su monopolisti na trzistu win telefona,pa im se moze...
Innov8 je zasad najbolji s60 smartphone bez ts
Nokijina serija 8 nije precenjena jer pre svega to nisu telefoni za svakog (6300 je za sire narodne mase),a ljudi koji ih kupuju vrlo dobro znaju sta placaju!
Takodje htc isto nije precenjen jer su oni generalno sveobuhvatni win telefoni,a i na neki nacin su monopolisti na trzistu win telefona,pa im se moze...
D500&E71
loki13, pa ako su monopolisti onda znaci da sami diktiraju cene jer nemaju adekvatnu konkurenciju i zbog toga im se moze da drze visoke cene za pojedine modele pa se moze donekle reci da su precenjeni.
Ja gledam kod nas cene (u prodavnicama) HTC aparata i stvarno su visoke, ali ne znam kakve su cene preko grane.
Ja gledam kod nas cene (u prodavnicama) HTC aparata i stvarno su visoke, ali ne znam kakve su cene preko grane.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ocigledno da su daleko nize cim ih u oglasima mozes naci za neku razumnu cenu. Imas 2 lika koji se konstantno reklamiraju tj oglasavaju sto bi znacilo da imaju i lepu zaradu a cena npr. TyTN II je oko 330-340 eura. Verujem da bez nekih 50 eura njihove zarade ne bi radili to sto rade. Zato mislim da nisu precenjeni. A i pored toga su mahom all in one uredjaji + WM koji je prilicno osvezenje posle toliko godina dominacije Symbiana
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26