N78 vs n82
N78 vs n82
Po vama koji model je bolji...?kada se uporede procesori,kamere,blic i sve ostale funkcije...?Odlucite i pisite 

- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
uzeo bih ja n82 da ima navy-whell i to mi nekako ne stima...
evo npr ako pricamo o izgledu n78 ima npr mnogo lepse zvucnike,maska(zadnja)ide preko celog telefona kao i prednja,nije kao n82 ona zadnja maska podeljena na 2 dela,jedan fixni a jedan se skida...plasim se klimanja kod n82...npr. kakav je poklopac za cameru...jel traljav ili onako dobar,jel se promenio rad poklopca od kada je kupljen? (pitanje za vlasnike n82
) i jos ako mozete da mi kazete da li se klima maska i tako neke cake...Hvala na odgovorima!
i tastatura mi se cini onako sitna da je nekako cudna,sta vi kazete o tome? 
ali eto ipak n78 ima FP2 a n82 ima FP1...hmmm...n78 ima najnoviji GPS ili mape neke nzm tacno al ipak n82 je i dosta stariji od n78...nzm sta da kazem...ne moze se race da je n82 bez razmisljanja bolji od n78-i on ima opasne stavke
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Koristi opciju "Izmeni" Sledeći put brisanje bez upozorenja!

ali eto ipak n78 ima FP2 a n82 ima FP1...hmmm...n78 ima najnoviji GPS ili mape neke nzm tacno al ipak n82 je i dosta stariji od n78...nzm sta da kazem...ne moze se race da je n82 bez razmisljanja bolji od n78-i on ima opasne stavke
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Koristi opciju "Izmeni" Sledeći put brisanje bez upozorenja!
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
ma ima i vise rama i to mi je cool...i navy-whell nije mi neophodan...jedino mi nervira 1050max baterija a model trazi stvarno dosta jel je jak...mada nebitno,cini mi se da sam odlucio...n82!
Ali vi jos pisite utiske npr. o update-0vanju i kakve su razlike i ako neko ima nesto lose da kaze o masci,modelu ili o bilo cemu vezano za n82 voleo bih da cujem...pisite sve utiske
Pozdrav i hvala!
Ali vi jos pisite utiske npr. o update-0vanju i kakve su razlike i ako neko ima nesto lose da kaze o masci,modelu ili o bilo cemu vezano za n82 voleo bih da cujem...pisite sve utiske

Pozdrav i hvala!
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Nikola gr, svaki update sw mi je protekao bez ikakvog štucanja.
Tastatura mi je sasvim ok što reče NemanjA^ već za par poruka sam se navikao.
Mada iskreno...ja više pričam i idem na net nego SMS-ujem.
MISLIM (moje mišljenje) da još uvek nema dostojnu zamenu a da ima sve prednosti što ima N82.
Jedino što mogu da zamerim je baterija koja traje samo 2 dana.
Tastatura mi je sasvim ok što reče NemanjA^ već za par poruka sam se navikao.
Mada iskreno...ja više pričam i idem na net nego SMS-ujem.
MISLIM (moje mišljenje) da još uvek nema dostojnu zamenu a da ima sve prednosti što ima N82.
Jedino što mogu da zamerim je baterija koja traje samo 2 dana.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
Utisci: kamera odlicna, Xenon vise nego odlicno odradjuje posao u mracnijim uslovima; tastatura jeste manja ali posle nekoliko dana koriscenja navikens se i nece biti problema za kucanje poruka; kvalitet zvuka na slusalicama je odlican iako nije nesto preterano glasan; prijem signala - nisam imao problema sto se toga tice; baterija-dva dana glat ali sve zavisi koliko si zahtevan korisnik; ako ces igrati N-gage igrice na telefonu onda batali N82 jer tastatura nije prijatna za igranje nekih zahtevnih igrica; zvuk na zvucnicima je jak ali posto su oba na desnoj strani zna nekada da se slabije cuje u dzepu ako ti je ta desna strana pritisnuta ali ces retko imati propusten poziv; telefon je fino upakovan, utegniu ne krcka (ali zavisi od modela do modela jer ima onih koji se zale na krckanje, ja nemam takvih problema).
Eto to bi bilo to onako ukratko!
Eto to bi bilo to onako ukratko!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
hvala ljudi!!!igracu ja n-gage mozda malo mada ne verujem da cu imati problema ali sve jedno mi je,vazno mi je da je fon extra,da izvinete,boli me za n-gage
Cuo sam da n82 nema zastitu ekrana...kako to misle?ne shvatam bas najbolje,da li neko moze da mi objasni>vlasnici da li vam je ekran izgreban i kako se ponasa?
Hvala unapred!!!

Cuo sam da n82 nema zastitu ekrana...kako to misle?ne shvatam bas najbolje,da li neko moze da mi objasni>vlasnici da li vam je ekran izgreban i kako se ponasa?
Hvala unapred!!!
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Glupost obicna.Nije u pitanju neka specijalna zastita,jer je plastika preko displeja u sastavu prednje maske,znaci ima neku vrstu zastite. 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet