Omnia vs Iphone 2G vs Diamond vs Tytn II

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Pa ne znam, nisam cackao Touch pro tako da ne mogu da kazem nista ni lose ni dobro...
Verujem da je klasicna tastatura u mnogim situacijama izuzetno korisna, i da ne mogu TS tastature tu da se porede... Ali mene ovaj telefon svaki dan sve vise odusevljava (omnia)... kako radom, tako i svime ostalim :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

Immortal
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 17. Jan 2009. 02:31

Post od Immortal »

Pozdrav svima, ja bio malo na odmoru, pa me nije bilo na forumu! :wink:

Reseno je, kupuje se omnia, nekako mi dodje kao najlogicnije resenje posle nekog razmisljanja, tj pruza najvise u odnosu ulozeno-dobijeno! Hvala svima na savetima, pa pisem utiske kad bude stigao telefon! :D

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

veruj da nisi pogresio... :) bices prezadovoljan u svakom smislu :) i ja sam :D
I lep, i dobar... ma sve :D
Nokia E71... Elegant, but deadly

Nikola gr
Banned
Pridružio se: Čet, 19. Feb 2009. 19:39

Post od Nikola gr »

Immortal, extra si odlucio,dobar izbor,ne verujem da ces se pokajati sem ako ti ne zapadne neki bangavmodel mada ne verujem...da ga koristis sto vise mozes,aj kada kupi,javi utiske

Pozdrav!

Immortal
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Immortal »

Nikola gr, ja ga jos ni kupio a ti mi malerises vec, je li? :lol: Bolje bi bilo da mu nista ne bude falilo, inace....!! :wink:

Immortal
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Immortal »

Eeeee ljudi dajte molim vas mala pomoc, omnia skoro da sam odlucio da kupim i ispadne mi neki touch pro u medjuvremenu! :) Pa me zanimaju neke stvari:
1.Koliko se razlikuju kamere na Touch pro-u i na omnii? Jeste da na papiru omia ima 5Mpx ali da li je to toliko uocljivo?
2.Rezolucija ekrana je na omnii dosta manja u odnosu na touch pro? Koliko je to uocljivo? S' tim sto pro ima 0.4'' manji ekran, isto pitanje? :wink:

Malo mi je hitnije pa ko zna neka pise..... :wink:

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

Immortal,
1. Obe su loše, ko da ih ni nemaju ;)
2. Jeste, WQVGA je mnogo lošije u odnosu na VGa ;) To se primeti i za programe..
Nokia 5800XM

Immortal
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Immortal »

Ne znam kad kazes obe su lose u poredjenju sa kojim telefonom milsis, ali ne verujem da je bas ko da ih nemaju.... Mislim.....

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od NemanjA^ »

Immortal, Touch Pro i Omnija... Kao i svi Windows Mobile telefon - kamere imaju ali imaju podvučeno ;) nije ništa posebno
Nokia 5800XM

Immortal
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Immortal »

To je opste poznato da win telefoni imaju lose kamere, slazem se, ali moje pitanje je glasilo koliko je uocljiva razlika izmedju kamere na omnii i touch pro-u, a ne kakve su im kamere generalno!

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od NemanjA^ »

Immortal, ne primeti se ;)
Slika
Nokia 5800XM

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Immortal, veceras cu tutnuti slicicu napravljenu sa HTC-om i 2mpx kamerom pa ti vidi kakve slike ispadaju i mozes zamisliti kakve su sa 5mpx :wink:

Immortal
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Immortal »

Pre svega pozdrav svima, dugo me nije bilo na forumu... Malo sam odugovlacio kupovinu ali ni isplatilo se na kraju! Narucio sam Touch HD na koga sam naleteo nesto povoljnije, tako da stize u sredu Boze zdravlja! Pisem utiske, ako se ne iskomplikuje nesto u medjuvremenu, ali nadajmo se da nece! 8)

Hvala svima na savetima i pomoci! :wink:

Corsair
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 07. Jan 2009. 00:36

Post od Corsair »

Poz, da se nadovezem na ovu temu posto imam slicnu dilemu! Pa samo jedno pitanje, da li se isplati dati nokiu 5800 novu sa garancijom 2god za Touch HD isto u garanciji malo koriscen uz doplatu od oko 250e, po vama?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

isplati se sto se tice cene medjutim, nisam imao ni 1 ni drugi pa ne mogu da to i prakticno potvrdim :wink: :wink: :wink:

Odgovori