On je dobar Today Plugin, iako ima jako mnogo pluginova         ..
 On je dobar Today Plugin, iako ima jako mnogo pluginova         ..Samsung i900 Omnia
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
e sad jedno pod pitanje kako funkcionisu ti pluginovi planiram da instaliram jedno 5-6 komada jel se svaki posebno ukljucuje ili moze da radi samo po jedan!!kontam da kad se instalra jedan on prikazuje fise informaciaja,da uprostim hteo bih da na ekranu u isto vreme imam ikonicu baterije,memoriske,propustene pozive,kalendar,

- tomas.hokenberi
- Moderator 
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Miloske83, NemanjA^, bice da nije bio problem u memoriji za smestanje fotografija nego da je RAM memorija  bila prepunjena.
Miloske83, kada dobijes slicne poruke pokreni task manager i proveri koliko imas pokrenutih aplikacija i koliko memorije trose. Ne zaboravi da kada tapnes na [x] to ne gasi aplikaciju vec je samo baca u pozadinu (foreground), ali je ona jos uvek pokrenuta.

Miloske83, kada dobijes slicne poruke pokreni task manager i proveri koliko imas pokrenutih aplikacija i koliko memorije trose. Ne zaboravi da kada tapnes na [x] to ne gasi aplikaciju vec je samo baca u pozadinu (foreground), ali je ona jos uvek pokrenuta.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- tomas.hokenberi
- Moderator 
Miloske83, verovatno je jos nesto bilo pokrenuto pored pasijansa, ne jede on bas toliko RAM-a.
Sto se tice "mass memory" i "my storage" trebalo bi da je na i900 "mass memory"="my storage". Kako ja koristim i780 kod mene je "mass memory" = "storage card", a interna memorija="My Device (storage)". Koje ti opcije nudi aplikacija kamere za izbor memorije na koju smestas fotografije?

Sto se tice "mass memory" i "my storage" trebalo bi da je na i900 "mass memory"="my storage". Kako ja koristim i780 kod mene je "mass memory" = "storage card", a interna memorija="My Device (storage)". Koje ti opcije nudi aplikacija kamere za izbor memorije na koju smestas fotografije?
Ma memoriska je samo 1gb  i skoro je popunjena nalazi se program za navigaciju igo8 sa mapama
  i skoro je popunjena nalazi se program za navigaciju igo8 sa mapama  

I jos nesto jel moze da se iskluci da mi ne pise 3g to je ona kockia cas stoji E pa 3g nervira me i mislim da trosi bateriju!!!

I jos nesto jel moze da se iskluci da mi ne pise 3g to je ona kockia cas stoji E pa 3g nervira me i mislim da trosi bateriju!!!
					Poslednja izmena od Miloske83 u Sub, 21. Mar 2009. 00:37, izmenjeno 1 put ukupno.

- tomas.hokenberi
- Moderator 
Miloske83, "My Storage" ti je ocigledno tih  8/16 GB. "My Device" ti je "osnovna" storage memorija od 100-ak MB.  "Storage card" je naravno memorijska kartica. Na "My Device" nemoj smestati muziku, fotografije i slican sadrzaj.  Da proveris koliko imas slobodnog prostora na svim "storage" memorijama: Start->Settings->System->Memory.
Da bi iskljucio 3G uradi sledece: Start->Settings->Personal->Phone pa na tabu "More" tapni na "Band Selection" pa "Get Settings". Umesto "Automatic" izaberi GSM 900/1800.

Da bi iskljucio 3G uradi sledece: Start->Settings->Personal->Phone pa na tabu "More" tapni na "Band Selection" pa "Get Settings". Umesto "Automatic" izaberi GSM 900/1800.
Znaci poludecu vise i na kraju cu telefon da zapalim!!nikako ne mogu da podesim da proradi gprs danas sam bio do telenora i uzeo podesavanja uneo bas kako pise i opet nece a da ne pricam da sam pokusavao i sa mts-om i nista!!jel ima neko na forumu da ima omniu sa wodafonm a da mu radi gpr ajde neka mi neko pomogne...  

preko Advanced Configa
 preko Advanced Configa  
 a ja se nerviram!! mozes li mi objasniti malo prostije kako se to radi!!
  a ja se nerviram!! mozes li mi objasniti malo prostije kako se to radi!!