Nokia 6220 classic
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Igor88bg, sto se kristala tice mozda ne mislimo na isto, u svakom slucaju ovo na sta ja mislim je kvarc koji je kljucan u ARM procesoru telefona i koji moze ili da radi ili da ne radi jer se pomocu njega racuna koliko ce biti instrukcija u sekundi. Sto se sklapanja tice mi sigurno ne pravimo stampane ploce sa zalemljenim mikrocipovima tako da moze maska biti losija ili neki dodatni delovi ali sam telefon i njegova funkcionalnost po meni mora biti ista.

citajuci predhodne postove video sam da ste imali problema sa hakovanjem telefona,nisam pretrazivao forum sa temom hakovanje telefona i ne znam dal je uopste ima pa posto ja imam n6220c ajde da to na ovoj temi postavim.
ja sam hakovao telefon sa XelloOX 1.03 i to je jedini nacin da se hakuje telefon sa najnovijim softwareom,meni je 04.13 (cistiji ton,glasnija muzika),
hakovanje obezbedjuje instaliranje svih aplikacija sertifikovanih i ne sertifikovaniih.
jedino sto treba da uradite pre instaliranja XelloOX je da XelloOX sertifikujete tj zatrazite sertifikat za vas telefon,najsigurnij nacin sertifikovanja je da zatrazite sertifikat od kineza vrlo prosto i jednostavno.imate moj mail,a mozete i u ovoj temi postaviti pitanja koja vas muce u vezi hakovanja,tu sam da pomognem.
pozdrav

ja sam hakovao telefon sa XelloOX 1.03 i to je jedini nacin da se hakuje telefon sa najnovijim softwareom,meni je 04.13 (cistiji ton,glasnija muzika),
hakovanje obezbedjuje instaliranje svih aplikacija sertifikovanih i ne sertifikovaniih.
jedino sto treba da uradite pre instaliranja XelloOX je da XelloOX sertifikujete tj zatrazite sertifikat za vas telefon,najsigurnij nacin sertifikovanja je da zatrazite sertifikat od kineza vrlo prosto i jednostavno.imate moj mail,a mozete i u ovoj temi postaviti pitanja koja vas muce u vezi hakovanja,tu sam da pomognem.
pozdrav
- jerkann
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
 - :: Samsung Galaxy S4
 - :: Nokia 808

doxxdo, nisi dobro citao veruj mi jer je svaka verzija softvera mogla biti hakovana na razlicite nacine, a nijedan nije bio komplikovan.
Za najnoviji softver najbolje je koristiti HelloOX 1.04 koji posle sertifikovanja samo treba instalirati i sve sam odradi.
Sto se tice novijeg softvera po meni nista novo nije doneo i sve je isto kao i sa verzijom 3.06

Za najnoviji softver najbolje je koristiti HelloOX 1.04 koji posle sertifikovanja samo treba instalirati i sve sam odradi.
Sto se tice novijeg softvera po meni nista novo nije doneo i sve je isto kao i sa verzijom 3.06
- tehno maniac
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26