i ne znate šta ćete sa njima. Pa se odlučite da ih spucate na neki mobilni telefon.
  i ne znate šta ćete sa njima. Pa se odlučite da ih spucate na neki mobilni telefon.  
 Koji bi to telefon bio?

Mada ovo je mozda vise za plakanje nego za smejanje al ajde...
 Mada ovo je mozda vise za plakanje nego za smejanje al ajde... ); 2. ekran mu je gotovo duplo uzi nego na 7710
 ); 2. ekran mu je gotovo duplo uzi nego na 7710

Moj drug ima a925 i nisam primetio da mu vucaranje telefona na taj nacin smeta.
   Moj drug ima a925 i nisam primetio da mu vucaranje telefona na taj nacin smeta.

,  ******** zashto (umetnuti shta god da vam je drago) koja je svrha onolikog ektrana ako ne postoji mogucnost gledanja TV-a i/ili stream-ovanja video materijala koji adekvatan takvoj rezoluciji. Chak ni EDGE ne moze da podrzi protoke koje bi takva rezolucija zahtevala.
,  ******** zashto (umetnuti shta god da vam je drago) koja je svrha onolikog ektrana ako ne postoji mogucnost gledanja TV-a i/ili stream-ovanja video materijala koji adekvatan takvoj rezoluciji. Chak ni EDGE ne moze da podrzi protoke koje bi takva rezolucija zahtevala.

mene niko nevoli
  mene niko nevoli   

. Shalim se
 . Shalim se  Ispitni mi je rok pa moram da budem koncizniji. Osim toga nisu romani u nastavcima. Izmedju mojih postova leze (tj. lezali su) dosta nedolichni komentari (sa pravom "eliminisani").
 Ispitni mi je rok pa moram da budem koncizniji. Osim toga nisu romani u nastavcima. Izmedju mojih postova leze (tj. lezali su) dosta nedolichni komentari (sa pravom "eliminisani").  

Da stavljamo "na crtu" loshe i/ili prosechne modele pa da se chovek odluchi, ali ovde su oba "kandidata" ODLICHA ......
 Da stavljamo "na crtu" loshe i/ili prosechne modele pa da se chovek odluchi, ali ovde su oba "kandidata" ODLICHA ......