gargamel4, ja sam uvek za promene. Inache meni je od 10.03.2009. u 01:28 dostupan servis bez greske. Zaduzenje stoji da je 1019 din, sto je cak i manje nego sto sam ocekivao, tako da je za sada sve ok.
Meni su ponistili ono sto udele pocetkom svakog meseca a sto sam smatrao nekom kamatom. Sa 200 i nesto su spustili na 18.79 din. I dalje pojma nemam sta je to i cemu to sluzi jer placam samo ono sto pise na racunu a to se poklapa sa zaduzenjem koje dobijem pri proveri stanja. Sta znam, ovaj mesec je vec negde od 6.-7. radila provera kod mene i devojke, zadovoljan sam mada uvek moze bolje...
Nego, ja vec par dana dobijam porukice da ce svaka dopuna da mi se duplira, pa mene interesuje u cemu je stos? Mogu unapred da platim svoj postpaid rachun? Sjajno, prepaid u postpaidu Ovo je tako ingeniozno da ja nemam rechi
Generalno su ok cene telefoniranja, ali mi nikako nije jasno šta je (mislim da je to to čuveno potkradanje a nisam mnogo ni gledao račune proteklih meseci jer mi je ona promocija plaćala sve do sad) naknada za ostvareni saobraćaj od po 18 i 55 dinara (prošlogi ovog meseca) a nisam prekoračivao dodeljene minute, kao i 57 dinara za SMS a SMS tek ne prekoračujem. Idem malo ovih dana da se popričamo u 3 oka. Ni dinara ima ne dam preko, iako su me častili.
Da, kasnije tokom dana je radila provera, ali po 10ti put ponavljam: šta mi to znači kad ne znam od kada je ta promena - današnja ili od pre 3-4 dana.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
mene zaklase owi bre sa 064 nakrkali mi stanje 1600din. kako to oni znaju,pa mi 50 min nestalo preko noci,kako opet samo oni znaju...3 soma mi treba za jebeni tel,koristim mix1000 + 600 poruka i sad nema jos racuna a widi 15 dodje...ima neka bolja solucija,vip ili telenor jesu bolji sto ili i oni kradu za medalju..
Iiiiii daaaaa.......... to je taj čuveni Telekom koji ni do 15og u mesecu nije sposoban da pusti proveru stanja.............
Jel postoji neka zakonska začkoljica kojom možemo da ih maltretiramo kao oni nas, jer nas sasvim sigurno dovode u zabludu time što je užasno neažurno stanje računa i ljudi misle da imaju određeni iznos na računu a to je stanje od pre nekoliko dana i onda se čovek opusti jer misli da ima još, a onda pri sledećoj proveri sazna da je uveliko iskoristio minute iz pretplate?
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
gargamel zamisli koliko su me ukokali za owaj mjesec do 15 tj do danas ja mislim plafon 300din da imam na stanje,a oni ce me ukokat sa 700-800 glawu dajem...bruka sto rade brate,nekka kazu krademo was i ok kradete dao bi im 300din samo da me ne kradu owako ruzno...
gargamele u potpunosti se slazem sa tobom"Da, kasnije tokom dana je radila provera, ali po 10ti put ponavljam: šta mi to znači kad ne znam od kada je ta promena - današnja ili od pre 3-4 dana."
Ja sam ih zvala da ih pitam zasto ne radi provera stanja,a 15-i je u mesecu,ali oni kazu da rade na sistemu.A to inace stalno "rade".Naljubaznije sam im rekla kako sam njihov dugogodisnji korisnik,kako bih da i nadalje budem,ali da im je veeeelika mana,to sto ne mogu da imam uvid u stanje pocetkom meseca,vec daj boze sredinom i oni kao mi radimo na tome da se to izmeni,vec u maju cete moci ranije...Aj da vidimo i to cudo.
Heh čuda su moguća (mada bih ja rekao Telekom je to i ostao strpljivo do juna )
Naime početkom ovog meseca je krenula dugo najavljivana promena softverske platforme za post pejd tako da nikakvo čudo što trenutno stanje ne funkcioniše... Još ako se na to sve doda i integrisanje usluga fiksne i mobilne telefonije ........ OK treba biti strpljivo do jula.... avgusta...
da.. ponovo radi provera stanja... ono što je novo i za svaku pohvalu je što, ukoliko imate neki od Bel dodataka, za SMS, minute za razgovor ili GPRS, sada možete da pratite stanje i prikazuje vam se broj preostalih SMS-ova, minuta ili KB... Do sada to nije bilo moguće...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Radi,jeeee,u zaduzenje sam ,jeee ))
Posto sam uzela i vip pripejd karticu,jer ima ona akcija do kraja godine,planiram da smanjim paket kod Telekoma.
Mnogo se vise isplati,naravno ako u svom okruzenju imate vip korisnike
bestboy,tako je i meni nocas bilo,ali sada pokazuje.
Hm... I meni je sada stanje "normalno" 107 min i 65 poruka. Mada se ne apdejtuje. Tj. razgovarao sam pre oko 1-1,5 h i sve je isto kao i pre razgovora.
Nego, valjda ce to popraviti. I do sad smo imali takvu proveru.
Ja bih bio zadovoljan sa rokom kasnjenja od max 1 sat. Sve preko toga je neprihvatljivo.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.