Nokia 8800
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nokia 8800
citao sam neke osnovne stvari oko ovog telefona i zaista mi nije nimalo jasno zasto kosta preko 1000 eura??????
da li neko moze da mi da objasnjenje
da li neko moze da mi da objasnjenje
Materijal od kog je napravljen. Serija 88xx je uvijek bila nabudzena po tom pitanju, i jako skupa. Mislim da je od titanijuma, nisam siguran, a da je staklo koje stiti ekran neko posebno koje ne moze da se ogrebe. U svakom slucaju, i ako sam pogrijesio, materijal je u pitanju, jer je neki skupi, to znam 100% sam siguran. 

- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
hm,malo ste skrenuli sa teme al dobro...
Vertu ima par modela i nisu isti,mozda softwereski ali ovako ne,imaju druge dimenzije,dugmice,masku itd...

Evo vam ova dva pa vidite sami...
A nokia 8800 je od:
Body sculpted from stainless steel for durability,
Fine-pitched scratch-resistant screen for striking clarity ...eto od toga je napravljena...
Vertu ima par modela i nisu isti,mozda softwereski ali ovako ne,imaju druge dimenzije,dugmice,masku itd...

Evo vam ova dva pa vidite sami...
A nokia 8800 je od:
Body sculpted from stainless steel for durability,
Fine-pitched scratch-resistant screen for striking clarity ...eto od toga je napravljena...

Ok je ovaj vertu.....slaze mi se uz rols roys
,i prefinjenu curu koja zivi na pogresnom mestu....
BTW podrzavam kupovinu ovih telefona,pogotovo 8800 koja mi je stilski lepsa od vertua.Mislimda neko ko ima kinte i kome samopouzdanje zavisi od stila i treba da ima nesto ovako.Zasto da ne?Neko stalno menja automobil,neko menja racunar svake godine (i po nekoliko puta),zasto ne bi neko kupoi fon od 1000 evr?E sad druga je situacija sto je kod nas besparica.........iskreno i da imam para,ne bi kupio vertu + sto mi se ne svidja.8800 mi se svidja mada i ona ima nesto tu sto mi bode oko,ali bi kod mene prosla,da imam potrebu za nekim stilom.Ovako mi je telefon potreban zbog funkcionalnosti,tako da mi 8800 i vertu (pa makar bili i po 100 evr) ne zavrsavaju poso.Kao sto neki kazu,pre bi dao za te pare da mi se odradi neka dobra maska za postojeci telefon.

BTW podrzavam kupovinu ovih telefona,pogotovo 8800 koja mi je stilski lepsa od vertua.Mislimda neko ko ima kinte i kome samopouzdanje zavisi od stila i treba da ima nesto ovako.Zasto da ne?Neko stalno menja automobil,neko menja racunar svake godine (i po nekoliko puta),zasto ne bi neko kupoi fon od 1000 evr?E sad druga je situacija sto je kod nas besparica.........iskreno i da imam para,ne bi kupio vertu + sto mi se ne svidja.8800 mi se svidja mada i ona ima nesto tu sto mi bode oko,ali bi kod mene prosla,da imam potrebu za nekim stilom.Ovako mi je telefon potreban zbog funkcionalnosti,tako da mi 8800 i vertu (pa makar bili i po 100 evr) ne zavrsavaju poso.Kao sto neki kazu,pre bi dao za te pare da mi se odradi neka dobra maska za postojeci telefon.
ali mozda zaboravljate da VERTU i nije pravljen za one kijima treba telefon sa opasnim funkcijama!!! i jos nesto za vertu a to je da kad kupis taj telefon dobijes poseban broj tvog licnog operatera i mozes da rezervises kartu za bilo koj dogadjaj bilo gde u svetu a i imas jos mnogo slicnih mogucnosti!!!!!
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Greshite...mislim otkud vam to da tom nekome ko ima kesha nije potrebana funkcionalnost!??
Samo shto on ne trazi u TELEFONU funkcionalnost jer mu on sluzi samo za razgovor,a za ostale potrebe garant ima neki palm,lap-top ili pak nekog batler koji trchi za njim i zapisuje sve shto treba...
A i kad vec imaju para,moraju da imaju i stila,tako da te pare za ovaj fon je njima sasvim prihvatljivo...

Samo shto on ne trazi u TELEFONU funkcionalnost jer mu on sluzi samo za razgovor,a za ostale potrebe garant ima neki palm,lap-top ili pak nekog batler koji trchi za njim i zapisuje sve shto treba...

A i kad vec imaju para,moraju da imaju i stila,tako da te pare za ovaj fon je njima sasvim prihvatljivo...