Nokia 8310 pisanje poruka?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
Kontakt:

Nokia 8310 pisanje poruka?

Post od EsCoBaR »

Da li je moguce da na ovom telefonu ne postoji opcija za nastavak poruke kad predjem limit od 160 karaktera (Znaci ono: npr. 330/2)..? Ta opcija cak postoji i na 3310..

Ako postoji neka mi neko kaze kako to da ukljucim.. NOKIU znam da me probudite u 4h ujutro ali ovo me ubija.. :)

PoZdRaV::::: 8)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Pa koliko ja znad trebala bi da postoji, ali da je to automatski podeseno, a ne da ti rucno podesavas...stvarno mi je to cudno...jer sto ti kazes cak i 3310 moze da napise 3-4 poruke zajedno :unsure:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ne,ne moze da se to promeni... :(

Kad ispunish 160 karaktera,morash da pishesh drugu poruku...

To je malo bezveze,i meni je je znalo da zasmeta,al dobro....

Ako brzo kuckash onda ti neje frka da napishesh odma nastavak teksta u drugoj poruci... 8)

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Pa nije mi frke ali ono, eto reko' cisto da pitam.. Bas cudan NOKIJIN potez u vezi te opcije, ajde da je neki hardverski deo, pa i da ih razumem, da su to odradili da bi cena bila manja.. ali ovo je softverske prirode, to bar ne treba da bude problem.. 8)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa dobro,mislim telefon je star vec nekih 4 godine,zajedno sa 8310 ni 6510 nema to tako da...

Nije po nokin potez,ko zna zashto nisu uradili to,meni to pre nije smetalo,al sad ko da pishem referat a ne sms onda mi znachi... :)

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Ma ne pisem ja referat ili maturksi rad.. :) vec mi ponekad fali 4-5 karaktera pa sam navikao samo da nastavim i nije mi zao za 3 din. vise, a sad moram opet da otvaram write i tako to.. 8)

Odgovori