Problem sa memorijskom!
Problem sa memorijskom!
Imam problem sa memorijskom karticom. Naime, kada slikam neku sliku izadje me poruka "memory card not accessible. Phone memory will be used instead". Kartici mogu da prisupim i preko gallery i preko file menager-a. Drugi problem je u music playeru i tonovima za poruke. Prebacio sam neke pesme blututom na fon, zapamtio i h i kad sam otisao na music player rekao je 0 songs iako ih ima oko 400. Iznervirao sam se, prvo formatirao fon, a onda sve pesme prebacio ponovo sa Nokia music. Uspelo je, ali, kad udjem u profile, za messages tone mi stoji download i off, ali ako nekoliko puta kliknem change pojavi mi se samo lista sa nokiinim tonovima. Svi tonovi i pesme su mi u music folderu. Probao sam da ton koji ocu da stavim za poruku prebacim u tones folder, nije uspelo, pa sam ga onda stavio u sound files> digital i kopiju u onaj drugi folder, ali je i tada ostal ista situacija. Sada mi music player opet prijavljuje 0 songs!!!!! Poludecu! Telefon u pitanju je N79, a kartica je sandisk microSDHC od 8GB, kupljena u romingu pre mesec dana i do sad nije pokazivala nikakve probleme. Usput, da li bi mogao neko da mi posalje pp sa sa uputstvom za one n-gage igrice? Neki link, ili barem sta da trazim u google, jer mi pretraga bas i ne uspeva. Hvala unapred za sve.
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
odes u roaming i zamenis karticu jer ocigledno ta nije ispravna...Kingstone kartice hoce da zezaju na nokiinim telefonima ali Sandiscovima se to retko desava....99% ce da ti zamene karticu kad vide u cemu je problem i sa novom ne bi trebal oda imas problema.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...