Nokia 6710 Navigator

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Ne slažem se da su za klasu iznad, osim što su kao "top-of-the-line". Telefon ima najnoviji Symbian, 2,6" ekran, 5mpx kameru, kvalitetno kućište (po slikama) i lijepu plastiku (ne kao ono shiny&plasticky s*anje), 600MHz procesor, sve moguće 3G brzine, kako li se zovu ti standardi, WiFi, bukvalno sve. Ne vidim zašto je ijedan model za klasu iznad, osim Innov8, koji ga šije kombiancijom veličine displeja, kamere i metalnog kućišta. Ostali su svi "on a par", što vele braća Inglezi.
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

GameBoy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 26. Mar 2009. 20:51

Post od GameBoy »

Vincent, Totalno se slazem telefon ce biti sigurno jedan od najbolji u nontuch klasi.INNOV8 je sada sigurno najbolji telefon u toj klasi a ono ON A PAR mislim da to kazu jamerikanci :lol:

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Vincent »

Ma naravno da kažu i oni, ali ja em braću Engleze više volim, em mi padoše na pamet u tom trenutku :D Ne znam da li će biti best-buy, ali meni se mnogo sviđa, više od ijedne Symbian Nokije u skorije vrijeme (osim E75), jer izgleda "originalno". Problem (za Nokiju) je što ima dosta sličnih telefona i što će se ljudi uvijek lakše odlučivati za N-seriju (kako mrzim onu narodnu "N-serija je kao Mercedes") i "zvučne" modele N96, N95, N79, koji imaju kraće i pamtljivije oznake/indekse. Ipak, veliki adut ovog telefona je lijep dizajn koji je osvježenje u Nokijinom portofoliju, kao i velikodušno prodajno pakovanje.

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

Vincent, ne znam ko kaze da je n serija kao mercedes :-) ali ok po meni n serija nista nije spektakularna istaj je kao i svaki dugi symbian tel! 8)

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Vincent »

Pa i meni je, manje-više (ima nekih razlika). Mali milion ljudi to kaže i ja ludim od toga!!!

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Vincent, hehe zanimlivo je to sto ja nikog do sada nisam cuo to da kaze ali nokia kao nokia je kao mercedes to jesam :-) 8)

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Vincent »

Igor88bg, ovi "bolje upućeni" kažu za N-seriju, a ovi tvoji su obični "šabani" :D
Mislim da je najveći problem ovog telefona onaj zvučnik na leđima. Iako su kao zakrivili telefon da bi se zvuk jasno odašiljao, nisam siguran kako će to funkcionirati. Imam V3 i ponekad se ne čuje kad je u džepu postavljena da zvučnik nije okrenut "ka gore". I glupo je što nema poklopac kamere, bilo je mjesta. Mislim da su Nokijina fantaziranja da osakati telefon "zato što mu nije slikanje primarna funkcija" svima preko glave. To je stvarno bezobrazno. Ali mi se i dalje sviđa telefon :D

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Vincent, hehe ma idi :P ma i n serija je potpuno klasicna serija gledam i e serija sada brije n seriju u svakom segmentu :-) inace mislim da ce i ovi sa brojkam da deru :_) kao sto su 6220 :P :lol: :lol: :lol: salu n stranu bice azdaja :-)

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Igor88bg napisao:... ma i n serija je potpuno klasicna serija gledam i e serija sada brije n seriju u svakom segmentu...
Ne mogu nikako da se saglasim sa ovom konstatacijom,N i E su dve potpuno razlicite serije i njihovi modeli se ne mogu uporedjivati kao kompletni proizvodi.Po segmentima opet i nekako,mada to nema smisla jer je N serija vise multimedijalna nego E koja je biznis prirode,sto za sobom povlaci odredjene mane i prednosti.Po meni to je jako dobro.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

GameBoy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od GameBoy »

Vincent, Ja nisam nikad cuo da neko kaze da je n serija mercedes a naslusao sam se svega o njoj (mozda samo mercedes kamione veliki kvalitetni debeli i skupi);-)ali to je veoma zanimljivo po meni bi onda navigator seria bila pezo, classic seria golf a E seria bi bila alfa romeo ili tako nesto :lol:

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Wicker Man, pa pogledaj e seriju sve imaju sem dobre kamere cak i full quickoffice pakete hmmm zar nije sve identicno? e66 vidi kako je mocan tel ima sve i svasta identicno kao n serija! 8) GameBoy, tebra po meni je n serija kao i sve druge neki misle da je to multimedija ovo ono ali evo uporedio sam n82 i 6220 ili n73 nista vise ne donose osim sto n82 ima wifi sto je ok eto jedina razlika u glavnom sve je to slicno sa minimalnim korekcijicama mislim da ce n serija biti u vrhu samo jer to nokia zeli a to se zove marketing :-) mada koda pogledam cene vise ni N serija nije precenjena kao nekada mozda samo n9x ali sta je tu je to su nokijini lideri mada koliko je to tacno.... Da mnogi ce reci a n95 kao nije vrh bio kada je izasao! Da jeste ali... pogledajte sada n96 smece kvalitet je jako los do duse ni n95 nije nista kvaliteniji,ali mnogo se vise ocekivalo od n96 makar da su mu stavili neku kameru 8mpx xenon i jos neke zavrzlamice da se kaze da to je trenutno vrh danasnjice kao sto se moglo reci za n95 koji je zadao domaci zadatak svim proizvodjacima! Sada kada kometarisemo 6710 ove serije 6xxx mnogo ali mnogo napreduju u zadnjih god dana zaista pocevsi od 6220 pa na dalje odusevljavanju svojim multimedijalnim segmentom koji je rame uz rame sa nserijom um kao sto sma vec naveo u tekstu uz male korekcije no smatram da ce konkretno 6710 imati nista vise nego solidan uspeh jer je trziste prezasiceno slicnim modelima ali ako cena bude na zavidnom nivou mozda bude Best Buy telefon nikada se nezna moja realna ocena telefona je 9 od 10 naravno ako cena bude oko 250e sve preko bice bacena para! 8)

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Igor88bg napisao:Wicker Man...pogledajte sada n96 smece kvalitet je jako los do duse ni n95 nije nista kvaliteniji,ali mnogo se vise ocekivalo od n96 makar da su mu stavili neku kameru 8mp....
н96 уопште није толико лош колико кажеш.Израда је макар просечна.;)
Код овог модела главни адут је DVB-H TV пријемник.Нажалост тако нешто не постоји код нас.
н96 је био ненормално скуп али ни то више није.
Слобода или смрт

GameBoy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od GameBoy »

Ja isto nevolim N seriu i stvarno su ostale serije jako puno napredovale za razliku od nje(E navigator classic XM)a to sto ljudi neinformisani i daju velke pare za telefone n serije koji ima iste preformanse njihov problem.Po meni su samo N73 i N95 odradili dobar posao a ostalo nebi htio komentarisati.

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

bestboy, druze druze ja ga koristio slomnjen poklopac je bio nakon verovao ili ne 20 dana poklopac baterije slajd blagi ocaj mnogo je spor nemam pojma zasto mislim sporoji je od 6220 itd sta znam nije mi se dopao! Sto kaze GameBoy, n73 i n95 su obavili pravi posao sto se toga tice i slava N serije je bas na ta dva modela npr n71 najveci promasaj od telefona ali ok neko je i mozda posedovao njega tel je strasno kako je bio ne popularan tel nesto kao 6290 ocaj!

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Igor88bg,
Брате тебра :) ја сам га мало испробао и није ми се учинио лош што се тиче израде.Мада је био нов...:|
А да је спорији-спорији је.
Слобода или смрт

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Igor88bg, 6290 uopste nije ocajan telefon,ali je zato njegov brat blizanac n76 zivi ocaj....
N82 za razliku od 6220 ima i malko veci ekran 0.2 inca (sto nije za potcenjivanje) + ima i jacu bateriju!

Najveci problem kod Nokijine 6xxx serije telefona sto se prostire na vise segmenata
6110/6210/6710 navigator modeli - primarna ima je navigacija (s60 platforma)
6120/6220 - jeftiniji s60 modeli
6233 - s40 biznis telefon
6300 - u svoje vreme fancy aparat,nesto izmedju modne i biznis klase (naslednik 6700,opasno se priblizio 88xx seriji)
6500s/c - opet fancy serija (kvalitet izrade sam vrh!)
6600 s/f - zenska fancy serija
kao da nemaju tacno odredjenu strategiju,nego su aparati i tamo i amo :D
D500&E71

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

loki13, pa pazi 6120 ne mozes porediti sa 6220 jer mozda je 6210 jeftiniji dok 6220 ne spada u taj rang kolio mi se cini 6120 je bio dres kada je izasao 2 mpx je bila svakidanjica itd dok 6220 donosi gomilu inovacija (u 62xx klasu dok je 6120 bio cak po meni losija kupovina od 6233) pre bi rakao da je naslednik 6120 6124 classic jer to je taj rang a 6220 spada u malo visu kasu! 6233 biznis jeste ali i u multemedijalni segment i mislim da je 6220 upravo naslednik tog modela (6233) ititi biznis telefona ! Sto se tice 6290 ne znam tel je toliko antipatican da je to strasno :-) :lol: :lol: bestboy, hehe ovaj je bio star 20 dana :-) uabcivao roji navigaciju :-) ! inace da cene telefona nikada nize nisu bile za divno cudo geldam sada cene na crnom trzistu su jako priblizne n82 240evrica,n95 250-60 ,6220 190 ,6210 navi 170,i zasto je 6233 ovako skup brate ja mislim ada se on ne proizvodi duze vreme! ovja tel bice oko 250e garant nema sile vise mozda na belo bude i 350 ali na crnjaka oko 250e ne vredi vise uporedi cene ovih telefona i njega jeste da su stariji rodjaci ali ipak nude isto pa i vise za te pare a tada ce biti i 20e nize kada izadje na rziste!

GameBoy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od GameBoy »

Igor88bg, Ti bi mogao predavati opstu narodnu mobilologiu :) OK sad taman gledam nesto onaj novi HTC Diamant 2 i onaj drugi isto nov.Ko je gledao ova 2 telefona video je sigurno nesta slicno sa ovim modelom samo drugim imenom.Na HTC zoom bar a na Nokii easy zoom area.Ista funkcija drugo ime :ohmy:

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

GameBoy, kradu od nokie jeli lopovcine :P:P:P 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: salu na stranu pa pazi i ide se ka tome da jedan tel sadrzi sve samo sto mi to necemo u skorijij buducosti videti ako nokiji ne dune i grune neku asdaju sa 5x optickim zoomom 20 mpx CZ optics Af xenon i night osetljivoscu do 5000 :-) heheh to bi bila azdaja sto s ekamere tice neki wifi modul koji kida sve zivo hdd 32 gb+ sd slot ekran na dodir sve ala n97+procesor 1200 GHz rama 512 neku mocnu graficku da mogu i neke igre da se pikaju i odrace i sony PSP konzolu ima da bude azdaja u narednih 5 god kao sto je n95 bio azdaja 3 godine! 8) ali lagano ide se ka tome bice masine i bolje od ovog sto sam ja naveo za 5 godina smejacemo se ovom postu ! u fazonu pazi ga koji krs :P :lol: :lol: :lol:

GameBoy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od GameBoy »

Ja vec sad umirem od smeha a sta tek mislis za jedno 10 godina :lol: To bi bio savrsen telefon samo jos 4 gb rama :lol:

Odgovori