Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 10. Maj 2009. 01:01
malopre mi je drug doneo foliju,onu kad kupite bilo koji fon imate je na ekranu,i mogu vam reci da sam je odmah skinuo,nemogu nista da nabodem.....treba uzeti od iPhone-a ili nekog drugog TS pa je iseci....za 5800 nigde nisam nasao foliju bez onih linija......ako neko slucajno cuje da ima negde original neka mi javi.....hvala unapred....
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
serbian boss nemam 5800 tak oda i nisam skidao za njega teme ali za moje ostale nokie ja skinem icons pack i pravim sam teme ili odem na neki sajt na kpme se prave teme pa tamo eksperimentisem.
Djoxie ako kupis dobru foliju razlika je skoro neprimetna i ne utice na odziv TS-a...bolje da kupis foliju i da je stavis nego da ti telefon posle 7-8 meseci bude toliko izgreban da se nista nevidi.
Djoxie ako kupis dobru foliju razlika je skoro neprimetna i ne utice na odziv TS-a...bolje da kupis foliju i da je stavis nego da ti telefon posle 7-8 meseci bude toliko izgreban da se nista nevidi.

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- serbian-boss
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 21:11
ilidza2009, eee ma imas specialnu foliju zove se invisible shield...sa njom treba da radi savrseno...gledao sam neke snimke na youtube u i prema onome to je zaista odlicno za ovaj telefon.Mada sad da li su ti snimci montirani ili sta,neam pojma...kosta negde oko 20E ali ja mislim da se isplati
carov, hvala...bacicu pogled
iskreno najbolja tema koju sam do sad video josh mi se slaze sa mobom posto je crvene boje...zove se mars by NCA...tema je vrhunska samo promenite wallpaper i objasnjava...hvala carov
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati postove jedan za drugim... koristi opciju izmeni...

carov, hvala...bacicu pogled

iskreno najbolja tema koju sam do sad video josh mi se slaze sa mobom posto je crvene boje...zove se mars by NCA...tema je vrhunska samo promenite wallpaper i objasnjava...hvala carov
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati postove jedan za drugim... koristi opciju izmeni...
Prekljuce uzeh 5800 u Comtrade shopu, bila neverovatna ponuda 14000 din + telekomov 1000 mix paket
prvi utisci: s obzirom da sam presao sa Nokie 5200 i SE m600i ja sam jednostavno ODUSEVLJEN!
Verzija bez dodatnog stylusa i torbice, ali ima najnoviji update kako NSU kaze.
Elem, TS mi se cini dobar i izdrzljiviji je od m600. Zvuk i preko zvucnika i slusalica je odlican, a kad se gleda video kao da ima neki efekat surrounda (na slusalicama se primecuje). Svaku akciju prati odredjen feedback (vibracija), mada fabricke tastature su malo "vrljave" prilikom kucanja. Ona mali stalak me odusevio. Jeste sitnica al je super stvar. Posto dosad nisam imao priliku da vidim TV out telefone, definitivno najveci utisak ostavio kvalitet slike n TV-u. Kome jos treba projektor i laptop za prezentaciju, a TV-a uvek ima po kancelarijama.
Kad smo vec kod ovoga, jel ima neki "daljinski" za pomeranje slide-ova u powerpointu?
GPS radi dobro, napolju treba oko 30 sec za satelit, mada sa GPS-im nemam nikakva iskustva.
Jel postoje mapa Uzica negde i manjih gradova?
Wi-fi radi bez problema, a gledanje youtube-a na fullscreen-u je uzivanje.
E sad pitanje ----> baterija?
Nakon prvog punjenja, uz malo "jace" koriscenje baterija nije trajala ni dan. Sledeceg dana, uz manje koriscenje opet manje od dana (2 sata slusanja muzike na slusalicama i chatovanja preko ebuddy-a zajedno). Citao sam prethodne komentare o Li-ion baterijama, i kontam da se ona formira nakon par punjenja i da ne mora da se przhi ko Ni baterije, ali opet jel moguce da traje samo dan?
Kakva su vasa iskustva sto se tice duzine trajanja baterije?

prvi utisci: s obzirom da sam presao sa Nokie 5200 i SE m600i ja sam jednostavno ODUSEVLJEN!
Verzija bez dodatnog stylusa i torbice, ali ima najnoviji update kako NSU kaze.
Elem, TS mi se cini dobar i izdrzljiviji je od m600. Zvuk i preko zvucnika i slusalica je odlican, a kad se gleda video kao da ima neki efekat surrounda (na slusalicama se primecuje). Svaku akciju prati odredjen feedback (vibracija), mada fabricke tastature su malo "vrljave" prilikom kucanja. Ona mali stalak me odusevio. Jeste sitnica al je super stvar. Posto dosad nisam imao priliku da vidim TV out telefone, definitivno najveci utisak ostavio kvalitet slike n TV-u. Kome jos treba projektor i laptop za prezentaciju, a TV-a uvek ima po kancelarijama.
Kad smo vec kod ovoga, jel ima neki "daljinski" za pomeranje slide-ova u powerpointu?
GPS radi dobro, napolju treba oko 30 sec za satelit, mada sa GPS-im nemam nikakva iskustva.
Jel postoje mapa Uzica negde i manjih gradova?
Wi-fi radi bez problema, a gledanje youtube-a na fullscreen-u je uzivanje.
E sad pitanje ----> baterija?
Nakon prvog punjenja, uz malo "jace" koriscenje baterija nije trajala ni dan. Sledeceg dana, uz manje koriscenje opet manje od dana (2 sata slusanja muzike na slusalicama i chatovanja preko ebuddy-a zajedno). Citao sam prethodne komentare o Li-ion baterijama, i kontam da se ona formira nakon par punjenja i da ne mora da se przhi ko Ni baterije, ali opet jel moguce da traje samo dan?
Kakva su vasa iskustva sto se tice duzine trajanja baterije?

Nema formiranja Li-ion baterija, znaci, punis i koristis kako hoces. Samo je preporucljivo da prvi put napunis do 100% da se indikator preostale baterije kalibrira. Sto se tice trajanja, posle prvih par punjenja, kad je trajala po dan-dva, sad mi standardno traje 3-4 dana, a kad manje koristim izdrzi i 5 dana...
NOKIA 5800
- serbian-boss
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 21:11
Navigacija
izvinjavam se za ovo slucajno sam bio okacio nesto...ne namerno
pa sam odmah izmenio...nadam se da nije strasno 

meni se ista stvar desava...samo sto meni prvi put otvori neku laksu stranicu i onda stane. konektovanje je ok,ali jednostavno nece pa nece da otvara stranice...zna li ko sta bi moglo biti? u pitanju je Dlink DI-524 wifi router...probao sam sva podesavanja,sa-bez enkripcije,mjenjao mod wifi,sve zivo ali opet isto...batat napisao:Imam bezicni internet i imam Access Point kojeg mob. vidi ali nece da udje na net .
On se konektuje na AP ali kad treba da otvori stranicu tu izbaci da nemoze.
Sta treba da se podesi ako moze to da radi???
P.S. Sto se tice baterije, GPS ne trosi puno, ali 3G ili WIFI je ubija. Baterija je vise nego dobra i moze 3-4 dana ili 2 ako je bas trosis, ako si non stop na 3G onda jbg moze dan
Imam problem sa garmin verzijama,koju god da ubacim telefon jednostvno izadje iz programa ili kaze:"expired certificate"!probao sam sa verzijama 5.30 i 5.40 i nema nikakve sanse,da li je neko uspeo da ubaci garmin navigaciju,ako jeste, da li bi bio mogao da mi ostavi link odakle mogu da skinem program,ili postoji neka fora za ovo?