Kako da znam da li mi treba symbian telefon...?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
havijer
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 22:18

Kako da znam da li mi treba symbian telefon...?

Post od havijer »

Nikad nisam imao symvbian fon,a bas sam se nesto nameracio da kupio 6630...pa me zanima kako da znas da li mi treba smartphone ili da kupim k750i?

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Za sve postoji prvi put... :D Dok ne kupiš jedan Symbian fon, nećeš ni znati da li ti treba, odnosno - koliko su dobri takvi telefoni. Zato, samo napred, kupi i veruj mi, sigurno se nećeš razočarati...

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

ukoliko nepoznajes rad na racunaru i nisi bas vest sa engleskim jezikom mislim da ti nece biti zanimljivo da uzimas Symbian telefon, e sad sve moze da se nauci :D a ako nesto zaskripi zato smo mi tu 8)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ma nista bez Symbian-a!posle njega,sve drugo je njesra!nikad se nebih mogao vratiti na obican fon koji "samo" zvoni,salje pouke i eventualno slika fotke!no-no!ovako lepo kao da imam komp u dzepu!samo napred-go Symbian!

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Odusevices se, jednom kad ga kupis....stvarno ne bi mogao vise da se vratis na obican fon, veruj mi :wink: A jos ako uzmes 6630...pih, zaljubices se u svoj novi telefon :lol:

janka88
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 16. Maj 2005. 18:57

Post od janka88 »

ja sam imao obične s40 fonove, ali kad sam kupio 6600 više ništa nije isto i nikada više obični fon. ONLY SYMBIAN

sasa-SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Jan 2005. 19:56

Post od sasa-SE »

ma koji symbian.symbian je klasicno njesra :dry: :dry: :dry: uostalom videces i sam ako budes imao symbian fon
toliko od mene

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa ono,najbolje sam da procenish,il uzmesh od nekog ortaka pa chachkash malo chisto da vidish kako ti sve to izgleda...

Okej je symbian,ali ja u nekim prilikama nosim "obichan"telefon jer je bolji... :wink:

havijer
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 22:18

Post od havijer »

nbnebojsa napisao:ukoliko nepoznajes rad na racunaru i nisi bas vest sa engleskim jezikom mislim da ti nece biti zanimljivo da uzimas Symbian telefon
Pa poznajem rad na racunaru i vest sam sa eng.

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

e onda ce ti se definitivno svideti symbian, slobodno uzmi neki, trenutno kvalitet+cena je najbolji 6630, uzmi njega i uzivaj :wink:

mitar
Banned
Pridružio se: Ned, 23. Jan 2005. 15:45
Kontakt:

Post od mitar »

pa svakako ako prepsnajes rad na racunaru i engleski jezik svakako ga uzmi.
ako zeli full zabavu od telefona i ako zelis da imas mini laptop u dzepu onda svakako uzmi symbian fon.to su fonovi koji dugo aktuelni i ako uzmes npr.6630 neces morati dA MENJAS FON BAREM NAJMANJE 2GOD(OSIM AKO ti to sam zelis),dalje symbian nudi nesto nijedan od obicnih fonova to ne moze da nudi:to je mogucnost instaliranja raznih aplicacija kojih ima na stotine rasprostranjenih po netu.dakle uzmi symbian i neces zazaliti.ONLY SYMBIAN
The Bloody Alboz

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Svaka ti cast ako si se vratio...i nisi se smorio...mada sigurno to je nesto privremeno, zar ne? :D
Ili imas vise telefona? :|

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Nisam se jos smorio eo ima 2-3 mjeseca. :wink:
S N-gage QD-a sam preshao na Samsung D500... :D
Imam 3 fona, al trenutno koristim samo D500, ostali stoje ugasheni... Cak i mjesecima... :D

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Pa dobro, ali D500 je odlican telefon i ako nije symbian...ja sam mislila da si se vratio na tel. tipa 8310, A800 ili 3310...tako da nije mi cudno sto se nisi smorio :D

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Ne bre, ne daj boze. :lol: Ja telefone tipa tih sto si nabrojala vise ne dotichem. :uhuh: :wink:
Pa dobro, vi rekoste uopste za ne-symbian mobove, pa... :wink:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Ma da, ali zna se na sta se misli...
Inace ima jako dobrih telefona koji nisu symbian, pocevsi od D500 pa na dalje...

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2004. 21:52
Kontakt:

Post od X »

Uzmi 6630 ako volis tehniku i takve stvari, a ako ti tel. sluzi kao modni detalj i nevolis mnogo da ga cackas uzmi neki obican :roll:
Qtek S100 WM6.1
Motorola MPx200 WM2002 fabricki

samurai_jack
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 04. Jul 2005. 00:05
Kontakt:

Post od samurai_jack »

Probaj negde da vidis kakav je Windows Mobile, neki kazu da je brzi i bolji od Symbian-a.

Gorance
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 06. Jun 2005. 21:30

Post od Gorance »

Windows Mobile NIJE brzi, a i teshko bih mogao da kazem da je bolji, sobzirom da se na njega zale skoro isto onoliko kao i na WIN 95. :lol: :lol: :lol:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

A koji telefoni imaju Windows Mobile? Mislim na nase trziste?
Videla sam skoro na TV da je Microsoft sklopio ugovor sa Simens-om, bas za Windows, a da Motorola sa Linux-om, ali ne znam da li tih telefona ima kod nas, i ako ima, koji su? :unsure:

Odgovori