Samsung i900 Omnia

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

Znaci,ako kupim Omniu,a mislim da hocu,jer sam ga danas video uzivo [ :blinky: :o ] i ostao odusevljen,treba da stavim spb mobile shell 3.0? da li mora biti WM 6.5?
iPhone 4.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

OMINIA je WM 6.1 Professional.
Svakako mozes installirati Spb.m shell 3.
Nema potrebe za UpGrade-om na 6.5.
Slika

jaca_85
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 15:21

Post od jaca_85 »

cure2fast, i meni se tako desavalo kada sam tu app istalirala,mogla je neka verzija koja ima big-ova ko ce ti ga znati..al i meni se desavalo,jednostavno telefon zakuje---
Marko_NS, hehe i ja sam probala mobiel shell i potvrdujem sto je rekao cale, jer je super app...
steta sto kod nas nema invisible shield jer sam malo zagrebala tel..slucajno.. :shock: :smutny: :smutny: :cry: :(

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

cure2fast to sa fingerKeybord 2-kom je i kod mene mada ja ga idalje koristim jer je najbolja i najlepsa testatura.Vremenom ces se navici na nju.To da radi sporije od ostalih je tacno. 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

bokidjole
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 15. Jan 2009. 05:00

Post od bokidjole »

Imam omniu 16 gb vec par nedelja i ono, uglavnom mi je strava ali me redovno i zivcira, spb shell 3 izgleda strava i ima super opcije ali mi od njega i baguje telefon pa svaki treci put kad neshto pametno radim on baguje. Na mts mi svako malo gprs ( hsdpa, edge shtagod) baguje, shto na 63 nije sluchaj. Omnia nije telefon za sve, treba uz nju i jedan normalan, makar 2630. Nema shanse u busu ili kolima da otkucash poruku. Malo j etrulo da dash 500e za fon a da ti se bar dva puta dnevno shlogira.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Na neki nacin si u pravu.
OMNIA nije za sve.
Ali "strpati" u 122g sve sto OMNIA poseduje je ipak umetnost.
Zavisi sta to "pametno radis" na njoj,pa baguje.
Nestabilan rad uredjaja zavisi uglavnom od broja applikacija,i namene.
Na kraju krajeva,mozes i uninstallirati Spb M.Shell 3.0.
Slika

goran09
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 01. Maj 2009. 16:46

Post od goran09 »

jaca_85, ja sam narucio preko jednog lika sa bench foruma, posto je moja internet kartica istekla. Ja nisam neko ko zna da pazi telefon, tako da racunam da ce shield makar malo da ga sacuva. Ako nadjes nekoga ko hoce da ti kupi, javi mi se da ti posaljem kod za 50% popust.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Gorki Levaja, na ovom forumu nije dozvoljena promocija piraterije, tako da nije dozvoljeno postavljanje linkova ka sajtovima sa piratskim sadrzajem. Ako si mislio na legalne sadrzaje - lako ces ih naci googlanjem.

Evo npr. zvanicnog sajta firme GAMELOFT

Ako trazis besplatne - toga na Gameloft sajtu nema. Mozda samo trial verzije. Inace besplatan WM softver (ukljucujuci i igre) imas na http://www.freewarepocketpc.net/
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Gorki Levaja, Moja preporuka je takodje da posetis i Win mobile - korisne aplikacije,tu mozes naci dosta dobrih i proverenih applikacija.
Slika

Silence
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 14. Maj 2009. 03:49

Post od Silence »

zanima me 1 stvar, prilikom telefonskog razgovora, u trenutku kada obe strane cute, prekida se konekcija i aktivira se tek kada jedna strana progovori, medjutim to "okrnji" prvu rec izgovorenu posle pauze i ne cuje se od pocetka.
To mi sve lici na 'power save' ali sve je dobro namesteno i u battery power i u power save.

Da neko ne zna o cemu je rec??

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

To je vec neko pitao.
Ja doduse takav problem nisam imao.Mozes da probas malo sa "eksperimentisanjem",odnosno da iskljucis Power Save,ako si u mogucnosti probas da koristis HSDPA/3G only itd...
Iskreno,mislim da to nema veze sa Power Save-om,cak i da ima,po meni,trebali bi da cutite min. 5sec.
Slika

goxee
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 12. Jul 2006. 22:24

Post od goxee »

Ovog trenutka sam nabvio omniu 8GB i hitno me zanima jedna stvar. Kad stavim ugasen telefon na punjenje na ekranu mi ne signalizira da je u toku punjenje, jel to normalno?
Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Pogledaj Power Button,ako svetli crveno,sve je OK.
Slika

marko0210
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 21. Mar 2009. 19:42

Post od marko0210 »

Ima li neko odgovor na pitanje koje sam vec postavio?Rec je bila o masci za omniu.Moze li se nabaviti negde,koja je cena i moze li se menjati kod kuce?Hvala.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Ja sam trazio poklopac baterije.
Nema gde nisam trazio i pitao.Uzalud.
A za masku,mislim da ti je sve jasno. :uhuh:
Jedino Visa Virtuon pa na NET.
Slika

marko0210
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 21. Mar 2009. 19:42

Post od marko0210 »

Mogao sam i da pretpostavim :shock:
Ja sam pitao u par radnji,nemaju nista sem mem.kartica...bas prate trend i trude se inace da u korak sa vremenom...bruka jedna :angry:
Ne znam sta da kazem.....

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

xaxaxaxaa, a ja trazio po gradu i specijalizovanim Samsung radnjama futrolu za Omniu i svi me gledaju belo... kao, ''nemamo mi to...'' :lol: :lol: :lol:
cak su me uputili na buvljak... :lol:

goxee
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 12. Jul 2006. 22:24

Post od goxee »

Probao sam futrolu od iphone-a i moze bez problema, ali naravno ta koja mi se svidja nema kod nas, drugar doneo iz Italije. :x
Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Sto se tice cutanja itd. nakon praznine sto prva rec zvuci okrzano, mislim da je to zbog voice clarity opcije koja se aktivira i deaktivira u toku razgovora. Mozda je to u pitanju, mada meni voice clarity je jedna od korisnih stvarcica narocito na nekom javnom mestu
Nokia Lumia 630

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 19:33
Kontakt:

Post od lovd »

predpostavljam da je to vec bilo u predhodnih 54 st ali mi info treba brzo a tice se trajanja baterije ?! .......... jos bi bilo olje ako neko moze da uporedi sa Daymondom ...

Fala vi

Odgovori