Pomoc Nokia N78 ili 6220 classic

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

Ciptunning, te cene sa MS-a nisu tačne. 6220c je oko 200€ a N82 oko 250€
Nokia 5800XM

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

NemanjA^, мислим да је Ciptunning
рекао да су то цене у Немачкој а не на МС
Исправите ме ако грешим.
Nokia 6220 Classic

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

Godzilla, da u pravu si, moja greška :oops:
Nokia 5800XM

Ciptunning
Banned
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 02:52

Post od Ciptunning »

Godzilla, bas tako to su cene tamo i talefoni su mogu slobodno reci kvalitetniji prijatelj mi je imao 6233 koju sma mu ja doneo od gore traje mu 3 godine upao mu je u adu jednom srecom ostao je da radi ispao kroz prozor dok je tresao cebe dovoljno mi govori o kvalitetu telefona kupljenih gore gledam 6220c gore mislim da je jedno 70% kvaliteniji zasto! Ovako uradjaji se strogo kontrolisu i samo takvi idu u dalju prodaju a ostali idu na trzista siromasnijih drzava medju kojima smo i mi verovali ili ne ta nokia koju sam koristio je made by nokia i utegnuta je ko casa dok ova nase su kao pakmen!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

kao neko ko se druži sa n78 već podosta vremnea, a imao je prilike i da pročačka 6220c,i preporuči ga nekome koga uopšte ne zanima WiFi,mogu da kažem sledeće:kao dobro zaokružen i kompletan proizvod,uzmi N78.Tastatura na 6220 mi se ne svidja,ona plastika pozadi deluje jeftino i nekako bezveze.Slide taster koji otvara i zatvara polopac kamere se stalno pomera kad stavljaš telefon u džep,ili ga vadiš,i to nervira.Na N78 je nešto veći ekran,stereo su zvučnici,i jack za sluške je standardni,što je bitno za muziku,jer su fabričke slušalice sra*je.

6220c nije sam po sebi toliko loš,ali ako mene pitate,ni po dizajnu ni po funkcijama nema šta da traži pored n78.To je moje mišljenje,jer meni su muzika i WiFi itekako bitni.A zašta to koristim WiFi.U kući pregledam poštu,MySpace i Facebook,da ne palim komp bezveze za 3 minuta posla.Svako jutro radim update za Foreca Weather,što da plaćam 100kb podataka provajderu,kad imam za dž?Kad god negde putujem,po hotelima obično ima WiFi,tako da lepo MSN nosim svuda sa sobom,a i ako mi dosadi ono muzike što imam na kartici,tu je SymTorrent,za koji se svakako ne isplati data konekcija provajdera.Pa MobiTubia za ubijanje vremena uz YouTube klipove,i slično....i ono jabitnije,update firmvera preko samog telefona.Brže,jednostavnije i sigurnije nego preko NSU.

Ništa od ovoga nema na 6220c,a plus mu je i baterija slabija.Što se kamerice tiče,video zapis nije ništa kvalitetniji na 6220c,a fotke su sasvim solidne i na N78...za ozbiljno slikanje tu je digitalac.

Eto...moje mišljenje.Možda potpuno subjektivno,a možda i ne....Ja recimo više uopšte ne uzimam u razmatranje prilikom kupovine telefone bez WiFi,a kako vidim,većina tako misli...pitanje kasnijeg smanjenja troškova,ništa drugo.

wasssup
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
:: Samsung galaxy Ace 2

Post od wasssup »

araphel, svaka cast na postu! 8) Potpuno se slazem sa njim i potvrdjujem ovo! A mislim da ce se i vecina sloziti :wink:
Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10

Odgovori