Nokia N73
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Molim vas da li moze neko da mi odgovori da li moze u ovaj telefon kartica od 4 gb? Nalazio sam razne odgovore . Neko kaze da moze neko kaze da ne moze. Inace telefon je vrh( skoro sam ga uzeo polovnog od druga). Zanima me samo to za memorijsku karticu. Valjda moze da cita to od 4 ali nesto telefon onda ne radi dobro. Inace ja imam veziju v4.xx.xxxx.xxx

Hvala puno za odgovor. E sad imam jos jedno pianje vezano za slusalice. Naime nasao sam originalni nokin adapter za 3.55 mm slušalice od telefona (mislim da je 5500 SPORT, ali siguran sam da je ta verzija sport samo ne znam od kog tacno modela). Sad mene zanima da li mogu nekako da se koriste one funkcije na adapteru (promena pesme, pojacavanje, javljanje....) na n73. Inace radi 3.55 mm dzek bez problema, samo me nervira sto ne mogu da koristim one dugmice na adapteru

- 
				Sale_M
- Akcionar Mobilnog Sveta 
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
peaker, imas specijalni adapter za n73 sa kontrolama sto je isao uz Music verziju AD-41,samo ne znam da li ga jos ima u prodaji.

XIAOMI Mi 11 midnight grey 
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
						HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
E jbg. Iskorisicu karticu vec nekako. Inace verzija mi je najnovija n73 obicna nije od ME jer mi se telefon ubagovao kad sam instalirao ME najnoviji software. Iako znam da su hardverski isti obican i me, kavi su softverski ? Ja sam primetio razliku samo u onom dugmetu (precici) i nista vise. Da il da jurim da mi neko instalira music edition?

- 
				Gricko N73
- Slučajni prolaznik 
- Pridružio se: Pet, 05. Jun 2009. 04:56
Da li je neko voljan da mi objasni kako da uradim kompletan softver na ovom telefonu...Imam problem ozbiljan,nznm da li je upitanju harverski ili softverski,ali ae da kazemo da je softverski...  .Tacnije telefon nekad radi lepo,a neki put mi okrene se ekran,i ima bag kada ulazi u prog(npr ja pustim muziku)ekran se okrene i gleda se naopacke...Uradio sam mu softver preko NOKIA UPDATER,i dalje se ponavlja,isto.A ja msm da(tacnije ne znam mnogo bash oko toga),ali da taj prog samo uradi update preko starog softa..Sta da radim???Pomagajte
 .Tacnije telefon nekad radi lepo,a neki put mi okrene se ekran,i ima bag kada ulazi u prog(npr ja pustim muziku)ekran se okrene i gleda se naopacke...Uradio sam mu softver preko NOKIA UPDATER,i dalje se ponavlja,isto.A ja msm da(tacnije ne znam mnogo bash oko toga),ali da taj prog samo uradi update preko starog softa..Sta da radim???Pomagajte
HVALA UNAPRED!!

.Tacnije telefon nekad radi lepo,a neki put mi okrene se ekran,i ima bag kada ulazi u prog(npr ja pustim muziku)ekran se okrene i gleda se naopacke...Uradio sam mu softver preko NOKIA UPDATER,i dalje se ponavlja,isto.A ja msm da(tacnije ne znam mnogo bash oko toga),ali da taj prog samo uradi update preko starog softa..Sta da radim???Pomagajte
 .Tacnije telefon nekad radi lepo,a neki put mi okrene se ekran,i ima bag kada ulazi u prog(npr ja pustim muziku)ekran se okrene i gleda se naopacke...Uradio sam mu softver preko NOKIA UPDATER,i dalje se ponavlja,isto.A ja msm da(tacnije ne znam mnogo bash oko toga),ali da taj prog samo uradi update preko starog softa..Sta da radim???PomagajteHVALA UNAPRED!!
To sam primetio i kod mog druga na samsungu, i mislim da je softverski, kod njega sam mislio da je zbog slide-a, da je neki kontakt otisao ili slicno, ali posto N73 nema slide prilicno sam siguran da je softverski. Mislim da ne bi trebao sam da se zezas sa takvim stvarima, odneses ga u servis i oni ti kazu sta i kako...

- 
				Gricko N73
- Slučajni prolaznik 
- Pridružio se: Pet, 05. Jun 2009. 04:56
- Outlaw2strong
- Slučajni prolaznik 
- Pridružio se: Sub, 06. Jun 2009. 03:38
Nešto ne verujem da N73 pravi bolje fotografije od K800, a i K800 ima veliku prednost zato što ima xenon blic dok N73 ima led.

Poslednja izmena od telep u Pet, 12. Jun 2009. 18:56, izmenjeno 1 put ukupno.

Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
						Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White