mene zanima na koju foru ja da posaljem preko Bluetooth-a sliku video ili bilo sta nekom ???? ako je moguce detaljnije objasnjenje ovo mi je prvi WM.....
Day, uključiš BT u podešavanjima, i preko nekog programa (preporučujem PersianBlue) izabereš fajl i pošalješ. Za primanje isto uključiš (namestiš i da bude vidljiv svima) i instaliraš ObexInboxEx i primaš
ukljucis bluetooth u settings-u (obe kockice stikliras koje ti nudi) i onda odes u sliku i send izaberes i posaljes... mislim da nema razlike u odnosu na neku dumb phone...
luca i ja sam mislio da je to tako kao sto ti kazes ali nisam uspevao da posaljem naprimer sliku jednostavno nije bilo u opciji send bluetooth ali sam uspeo kad mi je NemanjA^ rekao sta da uradim i hvala mu puno
hoces da kazes da X1 nema mogucnost da, kada ukljucis bluetooth i u file explorer-u izaberes file u okviru njega (tog file-a) nema opcija slanja tj. send pa ti onda izberes nacin????!
ja imam Omniu a imao sam i Diamond i oba su imala mogucnost takvog nacina slanja...
Day, a da nemas mozda opciju "Beam" ? Ne treba ti "send bluetooth" vec "beam".
Za deinstaliranje programa koje si sam instalirao imas "Remove programs" u Settings.
nelle SPB je izbacio Mobile shell 3.1(imas u odelju Kafic>Win mobile korisne aplikacije) koji ima dosta prepravki i stvarno je super.Ja sam sa mojim LG-om imao problem jer nije htela kamera da mi radi sa proslim verzijama ali sad je sve super pa pokusaj da instaliras.
P.S. sto se tice slanja preko bluetootha imas u exploreru koji dobijes uz telefon zadrzis klik na bilo koji fajl koji hoces da posaljes otvori ti se padajuci menu i imas opciju send via bluetooth...onda nadjes device i povezes se sa njim(obavezno je ovo drugacije nece) i onda posaljes fajl.Kao i za vecinu stvari microsoft se potrudio da menu bude sto sugaviji i graficki apsolutno nepodnosljiv pa ti savetujem ako ne mozes da trpis takve stvari da instaliras neki naknadni program.
dimi89, kod xperia-e ne funkcionise to tako, ovde kada selektujes fajl za slanje koristis opciju beam file ... onda on trazi korisnika i bira se način kako se šalje - IR ili BT
Hvala puno bambi, imam samo jos jedno pitanje za tebe,dali znas ima li life timer,i dali ima brojac poruka kao na nekim drugim modelima. Nazalost sa telefonom sam dobila jako slabe prospekte iz kojih gotovo nista ne moze da se nauci.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.