Novi VIP postapid tarifni paketi sa vise minuta i povoljnost
Novi VIP postapid tarifni paketi sa vise minuta i povoljnost
U okviru proslave milionitog korisnika Vip će od sutra novim postpejd korisnicima ponuditi duplo veći broj besplatnih minuta razgovora, besplatne SMS i MMS poruke prema svim mrežama u Srbiji, kao i besplatne internet pakete u određenim tarifama. Vip uvodi i novu veoma konkurentnu roming ponudu koja deli svet na samo 3 zone, ne praveći razliku u odnosu na gostujuće nreže.
Nove postpejd tarife su 60, 150, 350, 900 i 1800 i svaka, u zavisnosti od odabrane, sadrži od 60 do 1800 besplatnih minuta prema svim mrežama u Srbiji, kao i istu količinu SMS i/ili MMS poruka prema svim nacionalnim mobilnim mrežama. Dodatno, svi korisnici na poklon dobijaju i istu količinu besplatnih razgovora untar Vipove mreže. U tarife 350, 900 i 1800 su uključeni i besplatni internet paketi koji sadrže odgovarajući iznos MB za internet konekciju, surfovanje i mejlove u okviru nacionalnog saobraćaja.
Postojeći Vipovi postejd korisnici mogu da odaberu da li će se prebaciti na novi tarifni plan ili zadržati stari.
Značajna pogodnost je što novi korisnici mogu se odluče i za jedan od mnoštva atraktivnih telefona za 1 dinar, kao što je novi Samsung E250i koji dolazi u 6 boja, odnosno da besplatno izaberu lep 060 broj.
Nakon što se besplatni minuti iskoriste, cena za sve nacionalne pozive je 5,9 RSD/min, a nadoknada za uspostavljanje poziva iznosi 3,9 RSD. Pošto iskoriste besplatne SMS i MMS poruke u okviru tarife, korisnicima će biti obračunato 2.4 RSD za SMS, 10 RSD za MMS, odnosno 0.04 RSD/kb za prenos podataka. Navedene cene su iskazane bez poreza. Besplatni minuti, SMS/MMS poruke se ne mogu koristiti za roming, usluge sa dodatom vrednošću i međunarodne pozive.
Tarifa | Mesečna pretplata | Besplatni minuti ka svim nacionalnim mrežama | Besplatni minuti ka Vip mreži | Besplatni SMS i/ili MMS | Besplatni prenos podataka (MB)
Postpaid 60 350din. 60 60 60 ---
Postpaid 150 600din. 150 150 150 ---
Postpaid 350 1000din. 350 350 350 350
Postpaid 900 2000din. 900 900 900 900
Postpaid 1800 3000din. 1800 1800 1800 1800
* Cene su prikazane bez poreza
Od 1. juna Vip uvodi i nove, povoljne roming tarife u okviru kojih je ceo svet podeljen u samo 3 zone. Primera radi, cena odlaznog poziva u zemljama mobilkom austria grupe i susednim zemljama, u okviru posećene zemlje i prema Srbiji, iznosi 79 RSD/min što je najpovoljnija roming ponuda na tržištu. Cena odlaznog poziva u ostatku Evrope, u okviru posećene zemlje i prema Srbiji, iznosi 119 RSD/min, dok odlazni pozivi u ostatku sveta iznose 179 RSD za minut ra
http://www.personalmag.rs/mobile/operat ... jd-tarife/
Nove postpejd tarife su 60, 150, 350, 900 i 1800 i svaka, u zavisnosti od odabrane, sadrži od 60 do 1800 besplatnih minuta prema svim mrežama u Srbiji, kao i istu količinu SMS i/ili MMS poruka prema svim nacionalnim mobilnim mrežama. Dodatno, svi korisnici na poklon dobijaju i istu količinu besplatnih razgovora untar Vipove mreže. U tarife 350, 900 i 1800 su uključeni i besplatni internet paketi koji sadrže odgovarajući iznos MB za internet konekciju, surfovanje i mejlove u okviru nacionalnog saobraćaja.
Postojeći Vipovi postejd korisnici mogu da odaberu da li će se prebaciti na novi tarifni plan ili zadržati stari.
Značajna pogodnost je što novi korisnici mogu se odluče i za jedan od mnoštva atraktivnih telefona za 1 dinar, kao što je novi Samsung E250i koji dolazi u 6 boja, odnosno da besplatno izaberu lep 060 broj.
Nakon što se besplatni minuti iskoriste, cena za sve nacionalne pozive je 5,9 RSD/min, a nadoknada za uspostavljanje poziva iznosi 3,9 RSD. Pošto iskoriste besplatne SMS i MMS poruke u okviru tarife, korisnicima će biti obračunato 2.4 RSD za SMS, 10 RSD za MMS, odnosno 0.04 RSD/kb za prenos podataka. Navedene cene su iskazane bez poreza. Besplatni minuti, SMS/MMS poruke se ne mogu koristiti za roming, usluge sa dodatom vrednošću i međunarodne pozive.
Tarifa | Mesečna pretplata | Besplatni minuti ka svim nacionalnim mrežama | Besplatni minuti ka Vip mreži | Besplatni SMS i/ili MMS | Besplatni prenos podataka (MB)
Postpaid 60 350din. 60 60 60 ---
Postpaid 150 600din. 150 150 150 ---
Postpaid 350 1000din. 350 350 350 350
Postpaid 900 2000din. 900 900 900 900
Postpaid 1800 3000din. 1800 1800 1800 1800
* Cene su prikazane bez poreza
Od 1. juna Vip uvodi i nove, povoljne roming tarife u okviru kojih je ceo svet podeljen u samo 3 zone. Primera radi, cena odlaznog poziva u zemljama mobilkom austria grupe i susednim zemljama, u okviru posećene zemlje i prema Srbiji, iznosi 79 RSD/min što je najpovoljnija roming ponuda na tržištu. Cena odlaznog poziva u ostatku Evrope, u okviru posećene zemlje i prema Srbiji, iznosi 119 RSD/min, dok odlazni pozivi u ostatku sveta iznose 179 RSD za minut ra
http://www.personalmag.rs/mobile/operat ... jd-tarife/
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Ok meni je ovo ok,ocekujem da i druga dva operatera povecaju bar malo svoje post-paid pakete,nekako izgleda kao da su ih zaboravili,samo pri paid nesto forsiraju, ali mi se licno ne svidja ovo kad pocnu da pricaju duplo povecanje minuta,evo kod ovog 350,do sad je bilo 325 min cini mi se, to nije povecanje x2 ,nego x 1,077,ili ja nesto gresim 

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
nesto najpametnije, sto su ljudi iz Vip marketinga izmislili, sto mt:s sigurno nece moci da isprati, za telenor nisam siguran, iako ocekujem copy paste ove ponude i kod druga dva operatera, za neko vreme i u nekim segmentima.
Veoma zanimljiva ponuda, samim tim sto mi ugovor kod mt:s-a istice za nekih 20-tak dana, tako da ako i zadrzim taj ugovor zbog broja, smanjujem tarifu na minimum, odnosno broj stavljam u stand by rezim, a mozda ga i ukidam.
Veoma zanimljiva ponuda, samim tim sto mi ugovor kod mt:s-a istice za nekih 20-tak dana, tako da ako i zadrzim taj ugovor zbog broja, smanjujem tarifu na minimum, odnosno broj stavljam u stand by rezim, a mozda ga i ukidam.
Andrijano, naravno da gresis. Pazi ranije si imao 60 min u pretplati a SADA uz svaku pretplatu imas 60min + 60 min u VIP mrezi pa zato se kaze duplo vise jer uz svaku pretplatu dobijes iste minute + isto toliko ka vip mrezi.
A mms ili sms je svejedno imas broj mesecno pa biraj koje ces ili kombinaciju...
A mms ili sms je svejedno imas broj mesecno pa biraj koje ces ili kombinaciju...
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
mp3mp3 ,e sad mi je drago sto sam pogresio
,nisam video ovo dobro,mislim pogledao sam na brzinu,e ovo je sada sasvim druga stvar! Ovo je bruka sto se kaze! i mozda bude okidac da i ova druga dva uvedu nesto slicno,ali definitivno u zadnjih godinu dana,jedan dobar post paid paket!
[/b]

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Vip ga je ovaj put zabiberio... trebalo mu je dve godine... ali i ovo vreme je pravo vreme 
Prosto mi je neverovatno da ce sada ostali ovo iskulirati jer za hiljadarku kod telenora dobijes 325 minuta, a ovde 350 plus 350, to je 700!
Jes da je Vip mreza- Vip mreza, i da nemam nijednog Vipovog, ali ako ovako ostane (plus prepaid promocija), a niko ne uzvrati, ljudi ce se organizovano prebacivati na vip, drustvo po drustvo, porodica po porodica, par po par...

Prosto mi je neverovatno da ce sada ostali ovo iskulirati jer za hiljadarku kod telenora dobijes 325 minuta, a ovde 350 plus 350, to je 700!
Jes da je Vip mreza- Vip mreza, i da nemam nijednog Vipovog, ali ako ovako ostane (plus prepaid promocija), a niko ne uzvrati, ljudi ce se organizovano prebacivati na vip, drustvo po drustvo, porodica po porodica, par po par...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Ja na vip ne ostajem i to je moja čvrsta odluka. Prvo, ukidaju signal na određeno vreme u toku nekog dana ( i informisao sam se da je to najviše zato što mafijaši koriste prepaid zbog promocije i bace karticu ) a mi koji nemamo ništa s tim ispaštamo. Drugo, dešava mi se da mi zvuk secka tokom razgovora i zato me čak sagovornik ne čuje, a ja njega još manje. Jedino me sprečava što je broj vezan za ugovor inače bih odavno prešao na stari 062 broj.
Nokia Lumia 630
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
po prvi put neko da se seti da ukljuci i internet u pakete. ovo je odlicna ponuda, plus za iste pare vip sada daje najvise minuta i besplatnih poruka. s obzirom da sam pod ugovorom kod mts-a, nadam se da ce i oni iskopirati ovo, pa da ce u mix ubaciti bar malo interneta... mts-ovi dodaci, do juce, nesto najpovoljnije za net, sada su stvarno preskupi....
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
Mada nisu ludi ovi iz vip-a,znaju i oni dobro,da te minute u mrezi ce neko tesko potrositi,evo vidite samo od sebe podjite,koliko ljudi imate na vipu,mada ovo im je super akcija da ljudi malo predju i na vip. telenoru i mts-u nece bas ovo odgovarati bas
,ali lepo da je neko povukao nogu.

da da sve je lepo i krasno do mojega ali ne nista dalje jer im je signal ubi boze strava i uzas, samo mts i to je slucaj odkako je onaj amerikanac bio od tog dana sve se nesto uzjebalo do tada je bilo extra promenio sam nekoliko telefona ali nista gde je nekada signal bio pun sad nema nista sem hitnih poziva
Upravo sam pitao operatera i pored standardnog dobijate x minuta i x sms/mms u mreži dodatno ( i od 350 pa nadalje još isto toliko data saobraćaja - to već znate ) s tim što su pretplate malo skuplje ( za postpaid 150 plaćate oko 100 dinara više ) i tek od sutra možete da se premestite sa stare na novu tarifu ( ja se premeštam od septembra zbog škole, upisujem srednju i smatram da ću dobiti nove touch-eve )
Nokia Lumia 630