Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nažalost, nema načina da se bilo šta što je izbrisano iz interne memorije vrati. Mnogo je puta pokretano pitanje, ostaje ti samo da se pomiriš sa činjenicom...
Nema na čemu. Moglo bi da su slike na memorijskoj kartici jer njoj može direktno da se pristupi preko čitača kartica, što sa internom memorijom telefona nije slučaj.
Miškoni,има начина,само ја не знам како,али мени је татин пријатељ то урадио на фотоапарату.
Картица је била спржена и све фотке су обрисане,али он их је вратио,97% од 100%
Можда 5 слика није вратио.
А како то ради?Не знам али пошто наплаћује,сигурно није лако.
Godzilla, pa... Ako je preko memorijske - lako! Ona može da funkcioniše kao Fleš memorije, a ako Fleš formatiraš(šta već) onda nekim Get Data Back software-om možeš lako da vratiš... Takvu sam frku ja imao sa Flešom i posle 30 minuta vratio
Godzilla, znam da ima načina, postoje razni programi za to, čak i za rekonstrukciju oštećenih slika (JPEGsnoop) ali kao što si i sam rekao - u pitanju je bila memorijska kartica iz aparata a ne interna memorija.
borast, možda ali samo možda je tako kako ti kažeš
Tj da na foto aparatima možda i može ali na telefonima ne može
Ovo je forum o telefonima a ne foto aparatima
Za telefon je vać dat odgovor
Tema na lock
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.