Dima88,ja mislim da nije moguce,koliko ja znam iphone tesko ima da se nadje u apple store-ovima,vec samo u AT&T poslovnicama,e sad bila je neka prica da ce pustiti free ali mislim da to nisu pustili,a gledao sam i na http://www.wireless.att.com/iphone/ (zvanicni sajt) i nisam video,ali pogledaj mozda i moze,neko jos neko napise mozda ima neka fora
gotovo da sam 99% siguran da možeš da kupiš otključan tel u Americi i to preko njihovog zvaničnog sajta,ako se ne varam.Ako ne može tako,sigurno može da se kupi u radnji na regularan način,dođeš,uzmeš i odeš
uskoro izlazi nov ajfon,tako da ti je moja preporuka da to sačekaš
Nisam bio u USA pa ne mogu da tvrdim, ali ja sam opet uveren u sasvim drugacije stanoviste, a to je da u USA NEMA otkljucanih iPhone-ova. Znam da ih ima u Italiji, Nemackoj, i tu nekim nama blizim zemljama, jer sam i ja odatle dobio jednog.
Razlog zasto mislim da u USA nema otkljucanih iPhone-ova je sto je tamo AT&T jedan od vodecih providera, i ne zeli da ispusti nijednu dushu koju drzi vezanu ugovorom za sebe, a sve zbog famoznog telefona. Uzmimo da Amerika ima oko 300 mil stanovnika, a da njih 200 ima mobilni telefon. Neka AT&T drzi svega 1/5 trzista, pa je jasno o kakvim je parama rech.
da,ovo sam i ja pročitao i više verujem ovom ''rumor''-u,nego onom prethodnom,jer sam odma sumnjao,samo zbog jedne stvari,zamene mesta tastera on/off i ulaza za slušalice
Xaxaxaxa tehno lepo poredjenje..iPhone ce sad da dobije konacno pravi izgleda sa novim OS-jem(novom verzijom) jer su ubaceni i prepravljeni nedostaci tako da mozemo da ocekujemo dobrog konkurenta ostalim telefonima...Cekamo zvanicni test n97 i jos kojih modela ostalih kompanija da vidimo kako ce stvari da se razvijaju.
Sta kao uboli savrsen izgled iz prve i ne menjaju ga
Pitali ove iz Zastave... Je li, zasto ovi iz Mercedesa i Audia non stop menjaju dizajn automobilima? Pa evo ovi Golfovi, kec, dvojka, trojka, cetvorka... Pa BMW... A ovaj vas Jugo isti vec 30 godina.
- Eeeee, mismo ga uboli iz prve
Nikola imace i stari iPhone upotrebljiv bluetooth sa ovim OS-jem ( verzijom ) i to dodje u paketu.Doduse i sad ima program za prebacivanje stvari preko iPhona bluetoothom ali dosta trosi bateriju i nije bas stabilan ali radi.
Samo 3G.... Generacija pre toga nece moci da se dogradi... To je najavljeno jos odavno... mada je i logicno, jer ne vidim da ce iko da njaka 2G (mislim na Ameriku), kad moze i 3G da uzme za 99$...
još samo par dana do tog famoznog ubrzanog 3g modela ja sam svoj već naručio,a sad kad će stići u moje šake,to još ne znam neka prođe neko vreme,da vidimo otključavanje,mada vrlo verovatno će unisim biti za početak
Valdevit sad sam totalno zbunjen Do kog ubrzanog modela ? Ako mislis na iPhone 3GS(valjda u je ta oznaka) on je prezentovan i pusten u prodaju....Cekamo sad Nokiu N97 da dodje u ovaj deo sveta jer je HTC Touch Pro 2 vec doso i koliko sam cuo Madness99 ga je vec kupio.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.