Vrlo dobre slike moonwalker80, doduse i vreme te je posluzilo a i predeo koji je stvarno lep .
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
moonwalker80, Sta reci a ne ponoviti se pa da zvuci kao spam.Svaka cast!
Inace ako nekada bude organizovano takmicenje, kao sto smo imali pre u fotkama sa mobilnih telefona, ja mislim da znam ko ima megalomanske sanse da pobedi.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
vlada1970, Sale_M, Wicker Man, Hvala momci na komentarima
Evo jos nekoliko iz te serije a posle prelazim na spomenike i kulturnu bastinu
Note: 4 slika crop, i vracena u "libelu" jer je bila iskosena previse, ali stvarno steta da se baci oveko dobra slika. Inace i treca je ludilo (eto i ja da pohvalim svoje slike malo)
Lobachewsky, to je ono što sam ranije napisao, uhvati moment koji je lep, neponovljiv i po nečemu specijalan (makar za tebe)
Za to je kamera na telefonu odlična jer ko od nas nosi stalno sa sobom foto aparat?
Da ne odem u off, evo od mene jedna "u hodu"
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
loki13, sa cim si slikao?A i nisi postavio full sliku .
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.