Thanks Aleksaboy, baš si me podestio na dolazeći period.
Već su izbacili nove cene. Auuuu prijatelji........
KUL tarifa - primer :
Napomena: Uspostava veze se naplaćuje 3,90 dinara bez PDV-a, odnosno 4,99 dinara sa PDV-om (18%) i sa porezom na upotrebu mobilnog telefona (10%), a obračunski interval je 60 sekundi.
A i da li će dopune biti skuplje sada? Da li će dopuna od na primer 500 kinti biti baš 500 kinti, ili dodaš 10 posto? Mada sumnjam u to, jer bi onda dva puta zaračunali poskupljenje. I na novim cenama i na skupljim dopunama.
Eh kad se setim te 2002., kupim dopunu od 250 din. na trafici za 280 din. a onda mi od tih 250 din. skinu još dodatnih 20 din. "za punjenje". Tako da sam dobijao 230 din. kredita za 280 din. Lopovluk. Nadam se da se to vreme neće vratiti.
vlada1970, izgleda da su se manogo razdavali i bez ogranicenja promocije i pukli, bolje da su bili skromniji a ovako nemamo nista. Ma ni vip nije nesto bas dobar, za 800din pricas 28dana ali u vip mrezi a niko od nas nema skoro ni jedan bitan vip broj
Ok je telenor 10 para, ali oni su tek u 2009. postali dobri pa ne bih mnogo da ih hvalim...
Meni je najbolja promocija bila ono 10 meseci po 100 din i 50 poruka... E tu sam se nahvatao.... Iskoristio sam promociju do besvesti... Stizalo mi je mesecno oko 350 poruka i 700 din. I 50% dopune je bila sjajna promocija, i nju sam iskoristio u fullu
miodrage, tacno je za ovu dopunu 980+. ni sam se ne secasm koliko sam tog leta uplatio, samo zanam da sam narednih godinu dana imao placen adsl od tih bonusa i poruka toliko da ne stignem da potrosim, promocija je stvarno bila hit
sigi, meni trajalo još u maju. Baš bilo korisno...
A na sve to sam imao 1200sms-a kada sa maktivirao, sramota me, debelo mi se isplatilo čak i da dve god ne budu promocije ali biće naravno. Samo ne u junu, izgleda...
I meni je bila najjaca 1200 za 200, samo da je nisu unistili onom najavom da ce neiskoriscene poruke biti izbrisane 15.01, a kasnije preimenovanom "svoje poruke mozete iskoristiti tokom 2009. god". Tada sam se zestoko razocarao u mt:s, i da nisam imao ugovornu obavezu, vratio bih se na Telenor.
Da ne otvaram drugu temu, a i nisam nasao samo MT:s.. Zanima me jel jos postoji opcija Omiljeni br kod mts-a? Ili su je ukinuli, posto sam cuo jos pre da ce ga ukinuti... Unapred zahvalan
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.