Zdravo svima!
Juče sam bio na moru i slučajno mi je, dok sam gledao gde ću šta da stavim, telefon ispao na plažu i dok sam ja ukapirao šta se desilo talas je već prešao preko njega i okupao ga. Mislio sam da je crkao, međutim za divno čudo je radio. Kasnije sam video da ipak nije sve u redu, jer kad sam izvadio karticu i bateriju kako bih ga osušio i nakon što sam sve vratio na staro, telefon prikazivao poruku da kartica nije ubačena. Posle izvesnog vremena je to proradilo ali je prikazivalo da su ubačene slušalice, pa je onda na ekranu u jednom momentu bio samo ispis Test page ili tako nešto, a sada prikazuje da je kartica unuta i nema sluškica, ali se desi da nakon određenog vremena uključi sam fotografisanje ili snimanje i onda zaglupi i neće da izađe iz toga.
Reč je o telefonu NOKIA 5000, pa me interesuje da li je to možda u pitanju samo softver i da li se to može srediti ili su električna kola otišla dođavola jer ih je možda so nagrizla. Eto toliko, pa ako neko bude znao šta mi je činiti neka napiše.
Pozdrav!
Telefon koji voli more
Trebao si pod hitno da ga nosiš u servis i nisi nikako smeo da vadiš bateriju ( pogledaj sledeću temu ) :
viewtopic.php?t=18024
Znači, nije do softvera, već je moguće da je so nagrizla neki kontakt ili se jednostavno stvorio kamenac na ploči.
viewtopic.php?t=18024
Znači, nije do softvera, već je moguće da je so nagrizla neki kontakt ili se jednostavno stvorio kamenac na ploči.
Nokia Lumia 630
- Nikola031
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
djolex, malo si pomešao

djolex napisao:nisi nikako smeo da vadiš bateriju.
hallo napisao:1. ODMAH skinite bateriju sa aparata i NE VRAĆAJTE JE, čak ni posle 2 dana na suncu, grejalici, šporetu i sl, i nikako nemojte puniti telefon

Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
Slana voda-TIP
Sto pre skinite bateriju i ubacite telefon u casu OBICNE vode...NE SALIM SE!!!
Pozdrav
Sto pre skinite bateriju i ubacite telefon u casu OBICNE vode...NE SALIM SE!!!
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
@madness99 i ostale neverne Tome
1.U osnovnoj skoli ste ucili svojstva provodljivosti obicne i slane vode?
2. U osnovnoj skoli ste ucili zbog CEGA je slana voda slana? E pa to zbog cega je slana, moze da hemijski osteti, nagrize i sl
3. Naravno da ce Serviser morati da se zabavi telefonom na kraju krajeva, ALI mnoggo je veca mogucnost da se tel sacuva i popravi ako uradite bas kako rekoh.
Pozdrva
1.U osnovnoj skoli ste ucili svojstva provodljivosti obicne i slane vode?
2. U osnovnoj skoli ste ucili zbog CEGA je slana voda slana? E pa to zbog cega je slana, moze da hemijski osteti, nagrize i sl
3. Naravno da ce Serviser morati da se zabavi telefonom na kraju krajeva, ALI mnoggo je veca mogucnost da se tel sacuva i popravi ako uradite bas kako rekoh.
Pozdrva
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com