Zdravo imam telefon sony ericsson k750i,pre izvesnog vremena iznenada kad sam krenuo da upalim telefon na ekranu pojavila mi se trepterajuca bela svetlost i nisam mogao da udjem u mob,niti ga da iskljucim nakon toga pa sam izvadio bateriju da bi se ugasio,naravno probao sam flesiranje medjutim kad sam ubacio usb kabl u mob i zapoceo flesiranje izbacio mi je neke erore i nije mogao da obavi posao.Odveo sam ga u servis i tamo su mi rekli da je u pitanju softver i nazalost nisu mogli da poprave jer njihov komp nije mogao da prepozna moj telefon,danas sam takodje otisao u servis neki drugi i isto mi je receno kao u prvom primeru.Interesuje me u cemu je problem gde je kvar,koji su najbolji servisi u bg gde bih mogao da odem i koliko otprilike kosta popravka? Hvala
Izmenio naslov:gameforce:Naslov mora sadržati suštinu posta.Ingeniozni naslovi tipa:"Pomoć" neće pomoći već samo odmoći.
Citao sam na tu tvoju temu vec postove od ljudi sa slicnim problemom i kazu da,ako je moguce,to je moje misljenje,da nije softver ostecen,da se uradi ponovo flesovanje,ali sa softverom za K750i.Ali moras da pazis samo koji je CID broj,da se ne pobrka sa prijasnjim softverom.Ali opet kazem to je moje misljenje.
The Dzoniks, AKO je do SW-a problem sa tim "servisima" sto ne znaju koristiti alalt koji imaju. U takvom stanju NORMALNO je da tel nemogu fleshovati preko USB kabla vec je potrebno imati i znati to uraditi putem COM porta ili emulatora Com porta na bazi FTDI ili PL2303 procesora. Kako god...AKO je do SW-a u svakom SERVISU trebalo bi da to mogu napraviti za cca 45min po cveni od cca 800,00 din.
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
Hvala puno na odgovorima, hallo ocigledno da sam bio u losim servisima mozes li mi reci u koji servis u bg-u bih mogao da odem i gde bi mi popravili mob odgovori mi preko privatne poruke. Hvala pozdrav
EDIT:
Popravio sam mobilni hvala svima na pomoci sta drugo da kazem. Sad cu dobro brinuti o njemu i necu dozvoliti da se nesto slicno ponovi.
The Dzoniks, da ne bude zabune...ja kad napisem cenu za nesto to je cena kod MENE, mozda je skuplje ili jeftinije na drugom mestu...od mene cete dobiti info o SERVISU u Vasoj okolini gde ZNAM da ce telefon biti popravljen i nece biti ni gefufna niti da je bacio ulje na masu...
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.