Treba mi pomoc,posto idem u ponedeljak ili utorak po telefon pa nisam siguran koji da uzmem.6120 mi se najvise svidja po karakteristikama i po izgledu,a opet i550 ima dobre karakteristike ali ne tako lep izgled(stvar ukusa,meni u sustini nebitno).Opet kada sam pitao u jednoj prodavnici za i550 rekli su mi da se on vise ne uvozi.

Kod 6120 mi se jedino ne svidja sto je losija baterija i kvalitet izrade(koliko vidim,mozda gresim).Video sam u drugoj temi da je mnogo bolji 6220 nego 6120.E sad,da li bi neko mozda mogao da mi kaze(ako je skoro kupio ili pitao)za cenu modela 6220 kolika je.Posto je sutra nedelja i tesko da neko radi.A hteo bih da znam do ponedeljka bar pribliznu cenu.I ako mozete da mi kazete da li on ima neke mane u praksi i koje su.
Ako po vama mozda mogu da nadjem neki bolji od ovih recite mi.
Najbitnije mi je da ima Symbian,cena da bude oko 150e i recimo da ima solidan zvuk(na slusalicama) i dobru baterju ali zadnja dva nisu neophodna.
Vidim da ste na ovom forumu dosta aktivni pa bi odgovor bio pozeljan sto pre.
Znam da ima dosta temi sa 6120 i i550 ali dok sam citao sve te strane na drugim temama,sav sam se pogubio jer su teme(neke)presle u offtopic.
Hvala unapred.