Pomoc u odabiru, N97 VS. Omnia HD
Pomoc u odabiru, N97 VS. Omnia HD
Ljudi, imam veliku dilemu u vezi odabira moba za sebe! Zelim mocan aparat, ali i da bude fensi, sa vrhunskim karakteristikama. Dvoumim se izmedju Samsunga Omnia HD i Nokia-e N97. Pa vas pitam, koje su bolje strane oba moba i koji na kraju da uzmem? Hvala vam svima unapred!
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
sokol, ova tema vec postoji na forumu tako da nisi ima potrebu za novom. Ako zelis nesto da pogledas ili pitas idi ovde viewtopic.php?t=18244&highlight= , a ova tema ve verovatno uskoro biti lock.
Joj, ma ja pojma nemam kako i gde se teme stavljaju, iskreno... 
Pa znam, ja sam licno fan Noka-e uvek bio, 98% mojih fonova su i bile Nokie. Sada imam e90, a zelim jedan od ova dva, pored nje. Samsung ej sa ovom Omniom objasnio Nokia-i neke stvari, msm na N97 skoro nista nije novo, sve vec vidjeno nekako...

Pa znam, ja sam licno fan Noka-e uvek bio, 98% mojih fonova su i bile Nokie. Sada imam e90, a zelim jedan od ova dva, pored nje. Samsung ej sa ovom Omniom objasnio Nokia-i neke stvari, msm na N97 skoro nista nije novo, sve vec vidjeno nekako...
Na papiru je Samsung bolji,u praksi ce se verovatno Nokia pokazati upotrebljivijom zbog bolje podrske,sto od proizvodjaca softvera,sto od same Nokie.Samo jedna napomena-HD zvanicno izlazi tek 1. avgusta,ovo do sada su bili test primerci i proizvodnja je obustavljena zbog nekih izmena i dopuna,tako da ce pravi test slediti tek krajem leta.
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Miodrage Symbian je dosta stabilniji i od Mac-a i od WM-a tako da nije los izbor.Sto se tice Symbiana na Samsungu innov8 se pokazao bolje od nekih nokiinih modela a i samsung je jedan od osnivaca symbiana. 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
Ako vec imas E90 onda ti i nemas neku preteranu potrebu za jos jednim uredjajem sa QWERTY tastaturom.sokol napisao:Sada imam e90, a zelim jedan od ova dva, pored nje.
na N97 skoro nista nije novo, sve vec vidjeno nekako...
Slozicu se sa Djoxijem da si sam sebi dao odgovor u drugoj recenici.
I na kraju cu se pridruziti miodrageu da pogledas neki WM, npr.: HTC HD.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
ili mozda sacekas pa uzmes neki od androd telefona. ovi trenutno koji se nude su mi pomalo ruzni, ja licno cekam neki koji ce me zainteresovati i svojim izgledom, pa bih malo ispitao to polje, mislim da je pravac u kome se ta platforma krece veoma obecavajuci i da ce nuditi mnostvo aplikacija i mogucnosti izmene/personalizovanja
edit: djuice me pretekao i demantovao, ovo je odlicno!!!
viewtopic.php?t=18399
edit: djuice me pretekao i demantovao, ovo je odlicno!!!
viewtopic.php?t=18399
::luv phonez::