Koiko sam uspeo da ispratim i sa i900 se ne isporucuje tvout kabl.
E sad, ako se na isti nacin, preko USB prikljucka povezuju i jedan i drugi, onda bi trebalo da i isti kabl odgovara.
A da li je neko probao tv out sa i900?
i780 ili i900
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
ikiM, i i900 i i780 imaju na strani telefona "Samsung proprietary" USB konektore a ne miniUSB ili nesto slicno. Mislim da su konektori identicni (99% Samsung telefona iste generacije koristi isti konektor) ali nisam 100% siguran.
Mislim da se i uz i900 ne dolazi TV Out kabl i da se isti tesko nabavlja. Navodno je upotrebljiv TV Out od (mislim) G600.
Mislim da se i uz i900 ne dolazi TV Out kabl i da se isti tesko nabavlja. Navodno je upotrebljiv TV Out od (mislim) G600.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Inace, skoro pa sam resio, ipak ce i780 biti moj izbor, ako ga ikad i nadjem da ga neko prodaje.
Svaka cast nekim prednostima i900, ali sacekacu da to bude mozda buduci standard, a onda i "neminovnost".
P.S. Ok, ono za prethodni post, nisam znao kome da se pozalim vezano za laznjake u oglasima. A malo sam
zbog istih!
Svaka cast nekim prednostima i900, ali sacekacu da to bude mozda buduci standard, a onda i "neminovnost".
P.S. Ok, ono za prethodni post, nisam znao kome da se pozalim vezano za laznjake u oglasima. A malo sam

Nokia e71
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Pa ima nekih ogranicenja koje su vezane za i900, ne bih sad da ponavljam razna, ali najveca i najfrustrirajuca je grebanje ekrana i nepostojanje dobre punude za oklope takvih telefona kod nas.
A mozda odlucujuce je to da uporedim dva ravnopravna telefona e71 i i780 u kom smeru cu da se otisnem, da li ka WM ili da ostanem veran Nokia telefonima...
Taman kad se pripremim i odlucim bice i boljih modela od i900 za privikavanje na touch screen ili ce doticnom cena pasti.
Ali ne vezano za mene, slobodno neka tece rasprava oko izbora ova dva modela, jer pretpostavljam da ce jos neko imati slicnu dilemu.
A mozda odlucujuce je to da uporedim dva ravnopravna telefona e71 i i780 u kom smeru cu da se otisnem, da li ka WM ili da ostanem veran Nokia telefonima...
Taman kad se pripremim i odlucim bice i boljih modela od i900 za privikavanje na touch screen ili ce doticnom cena pasti.

Ali ne vezano za mene, slobodno neka tece rasprava oko izbora ova dva modela, jer pretpostavljam da ce jos neko imati slicnu dilemu.

Nokia e71