Moguce je, samo moras da uploadujes dotichni file na telefon. E a kako ces to da sredis - to prepustam tebi. Imas aplikaciju Documents koja se bavi ovakvom problematikom.
Poz, hvala na odgovoru, znaci dokumenta se nalaze na telefonu , to nije problem prebaciti, word fajlovi, ali je stvar sto ne znam kako da ove fajlove posaljem nekome na mejl, kako se to radi?? da li je potreban neki dodatni program posto u standardnim opcijama toga nema nigde.
Aaaa, to tije problem... Da, za to ce ti trebati dodatni program, imas recimo Documents To Go sa kojim mozes sve da radis sa MS Office fajlovima, i da ih saljes mailom.
fannY, za aplikacije zadržiš duže prst na aplikaciji koju hoćeš da brišeš, ikonice počnu da se mrdaju i pojavi se X u uglu ikonice, klik na X i to je to
Za screenshot držiš home dugme par sekundi i onda klikneš power
fannY, sigurno imas, u gornjem levom uglu ikonice se pojavi taj X, i klik na njega pa te pita da li zelis sigurno da brishes app. Jedino glavne ikonice ne mozes da brishesh.
Hard reset ide tako sto drzis home i power sve dok se telefon ne resetuje.
fannY, kao sto je miodrage rekao "glavne" Ikonice tj. default Aplikacije i programi kao I aplikacije instalirane Iz Cydia ne mozes da obrises na taj nacin. Aplikacije iz cydia brises iz cydia, a one koje ne zelis da imas na springbordu tj. Na ekranu, za njih intaliras bossprefs iz Cydia pa u bossprefs imas- hide icons.
Ja moj resetujem u proseku 1-2x mesecno. Inache radi sve vreme i prilicno sam zadovoljan. kad krene da se glupira i kochi, znam da je vreme... vreme za reset!
upravo tako.Ja svoj tel gasim noću,kako me neko nebi slučajno prekinuo u snu bez ikakvog razloga meni je počeo da se zaglupljuje malo češće,od kad imam onaj 3.0 os,tipa samo prekine da radi 4.red na displeju i posle nekog vremena proradi ili ga resetujem.
Za one kojine znaju, izasao IGO My Way za iPhone i time je iPhone dobio jednu od najboljih navigacija na svetu. Srbija je prilicno dobro uradjena i dosta je detaljna. Uz Navigon i TomTom, ovo je treca aplikacija za navigaciju na Apple-ovom chedu.
"way to (Homer).... ". Ovim je skinut i poslednji komentar kako je sve to lepo i šminka ali nema suštinu, tj. kvalitetnog i upotrebljivog softvera nego je samo za igru. iGo je koliko sam ja imao prilike da vidim, ako ne najozbiljniji onda jedan od najozbiljnijih igrača, a ima nekih ozbiljnijih najava da uskoro dolaze kod nas i zvanično, tj. da Garmin više neće biti jedini sa filijalom ovde i time i najpreciznijim mapama.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
gargamel4, moramd a te nadopunim/ispravim, IGO je odavno ovde, jer koristi Contrast PlanPlus mape za koje svi znamo da su daleko najbolje. Garmin koristi Infoteam mape, i moram da kazem da zaostaju za IGO-om.
jedan lep site za korisnike iphona: http://freeappalert.com/
ovde se vide najnovije informacije o aplikacijama i listaju one koje su do skoro kostale a sad su free. moguce je obavestavanje preko maila, facebooka ili twittera.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.