Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Imam mp3 fajl od 60 mb (1h 15min sadrzaja) na mmc kartici. Posedujem 3650 mobilni telefon i imam ultra mp3 plejer. Kada pustim taj fajl nikako ne mogu da premotam sadrzaj mp3-a na sredinu (ustvari mogu ali treba mi puno vremena) zato sto on moze da premota samo 10s unapred !!! Kako to da izvedem ,da li moze sa nekim drugim programom ?
Nisam siguran kako se zove program, ali se secam da je moglo brze da se premotava. A sto ti ne bi lepo uzeo neki Mp3 Cutter i izdelio tih cuku i 15 minuta na manje delove i lepo uzivao?
Ultra mp3 je po mom misljenju najbolji mp3 player, a mislim da svi premotavaju samo tako po malo, a i tako zapinje... Isjeckaj taj mp3 fajl, ionako ne vjerujem da ti jedna pjesma traje sat i 15?
Pa to ti je i najbolja varijanta. Imas te Cutter-e na download.com
P.S. Zanima me kako si samo mislio da pustis recimo pretposlednju pesmu od tih 1 i 15?
Pa slusao je sat i nesto...
Najbolje je da ga isjeckas u Sound Forge-u, ako znas da radis sa njim...
Nemoj vise da drzis tako velike mp3 fajlove, pa zaglavljuje kad premotavas pjesmu od 3 mb a ne to...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.