iPhone 3G

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

gargamel4, sto ne bi polovan :)
Ma znam,naravno,rizicno je bilo sta kupiti sto je polovno...ali moze dobar mob da se nadje...Npr.ja sam skoro kupila E71 star 3 meseca,alpha copy garancija...i ustedela 70e...
:D

bjankab
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 11. Jul 2009. 15:41

Post od bjankab »

niksto 90 ja sam taj problem rešila tako što sam kod svakog imena u imeniku memorisala i jednu i drugu formu tj. i sa 06.. i +3816... i sada mi postoji identifikacija i prilikom dolaznog poziva i poruke... :roll:

niksto90
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 26. Nov 2008. 00:26

Post od niksto90 »

bjankab, nasao sam drugo resenje, malo mi je bilo glupo da menjam 300 broja iz 064 u +38164... :) Imas program Caller ID ili tako nesto, instaliras i onda sve radi ok. Nego ja imam sad drugi problem, stalno mi gubi mrezu u toku razgovora, prekine se veza onda sam nedostupan, i za nekoliko sekundi opet dostupan... Najcudnije mi je sto sam 064, a gore gde stoji ime mreze ili sta vec, pise YUG03, zar tu ne bi trebalo da pise mts??? inace na network selection nadje YUG03, Telenor SRB i Vip SRB...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

niksto90, uradi restore na telefonu, i ponovo jailbreak i unlock. Stavi softver 3.0.1 i nema da te boli glava. Ja taj problem sa Caller ID nisam imao sto bjankab opisuje, i ne bih znao u cemu je frka, znam da je na starijim verzijama softvera, pre 2.1 bilo tih problema.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

LimunBG
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Sep 2007. 16:11

Post od LimunBG »

Banehallow, sta se desava sa iphone-om koji si narucio? Da li je stigao ili je ipak prevara? :unsure:

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

ovaj 3.0 softver na mom telefonu ima užasan bag :dry: od kad sam instalirao tu verziju,dešava mi se na nekih 10-15 dana,da 1 deo displeja totalno bude mrtav,al čudno mrtav :dry:
Naprimer,izvalio sam sledeće,kad se to desi,ja uključim bilo koji program,bilo koju igru i taj deo displeja normalno radi,al do sam na ''stranicama'',taj deo displeja je mrtav :disgust:
uradim najobičniji respring i sve radi normalno. :uhuh:
takođe da dodam,uspavljivanje i buđenje ne pomažu ovom problemu,samo respring :D
mora da padne restore,čim dođe nova verzija os

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Valdevit u toj tvojoj nesreci ima srece.Barem znas da ti TS nice crko vec da je do OS-a 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

valdevit, како може само на твом примерку да се дешава? :uhuh: :uhuh:
Баш си баксуз :D
Nokia 6220 Classic

bjankab
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od bjankab »

niksto u pravu si to je definitivno bolje rešenje :roll: ,miodrage reci mi da li si rešio problem sa baterijom i da li si instalirao igo za gsm navigaciju,čini mi se da si rekao da jesi,ako sam u pravu kako se pokazao i gde mogu da ga skinem?
Veliki pozdrav!

valdevit
Banned

Post od valdevit »

s obzirom da ovaj telelefon imam već preko 7 meseci i da sam na njega sve živo i mrtvo instalirao,da sam dizao svaku moguću verziju OS čim je izašla...dobro je što i radi :wink: :wink:
ja sam se pribojao da je otišao displej,al reko,ajde da probam neke stvarčice,pa ću onda da ga restartujem,a ako to ne upali,uzeću neki nov tel :P
mrzi me da dižem 3.0.1,čekaću da dođe 3.1 8)
Poslednja izmena od valdevit u Ned, 27. Sep 2009. 20:13, izmenjeno 1 put ukupno.

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Godzilla »

valdevit, како то мислиш дизао систем? :unsure:
мислиш као апдејт?
зар ниси већ убацио 3.0.1... :P
Nokia 6220 Classic

valdevit
Banned

Post od valdevit »

nisam ubacio.Da,mislim na to.Čim se pojavi jailbreak,ja odma dižem apdejt i kljukam ga novim aplikacijama,koje taj apdejt podržava.

niksto90
Novajlija
Novajlija

Post od niksto90 »

miodrage, uradio sam restore, od ponovo jailbrake i onda je bilo namesteno da je 3G iskljuceno, znaci gore mi stoji E umesto 3G. Mreza ima, ja mogu da zovem, ali kad mene zovu nedostupan sam. Kada ukljucim 3G smanji se signal, i onda isti problem u toku razgovora stalno gubi mrezu... Da nije do ovog softvera 3.0.1? Ili da nije onda hardverska greska, znaci ne znam sta drugo moze biti...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

niksto90, stavi izbor mreze na manualni,a ne na automatski ili obrnuto. Meni je i to pravilo cesto frku.
bjankab, baterija je reshena onako kako sam ti naveo - stavio sam na redovan punjach, i sada opet i preko kompa puni normalno. IGO sam skinuo, ali nisam jos stavio... nisam jos ni jailbreakovao telefon.

bjankab
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od bjankab »

miodrage srećno u tom poduhvatu,meni je ta operacija uspešno prošla ali je više ne bih ponavljala :lol: ,sada se i ne približavam itunesu :oops:

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Godzilla »

која је разлика између 3г и 2г?
само што нема 3г јел тако?
и маска... :oops:
Nokia 6220 Classic

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Godzilla, i GPS, i memorija, i baterija cini mi se.
bjankab, pa da, mada ako sam jailbreakovao tvoj fon sa 800 km razdaljine, valjda cu i svoj nesto lakshe :D

niksto90
Novajlija
Novajlija

Post od niksto90 »

miodrage, sve zivo sam probao i nema sanse. stavio sam drugi broj 064 u iphone i opet nedostupan, na drugom telefonu dostupan. Uzeo sam 061 na iphone i radi sve, ne znam stvarno u cemu je problem kod 064 na iphone-u...

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Godzilla »

miodrage, има и од 8гб...то ми је доста...
а 2г нема гпс?
батерија је иста... :oops:
Nokia 6220 Classic

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Godzilla evo ovde iams poredjenje 2G- i 3G telefona pa pogledaj po cemu se razlikuju... http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone1=1827

Da sam na tvom mestu ipak bih cekao priliku za 3G telefon. 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Odgovori