065 / 066 mt:s
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
...Pa to su ovde "hvale vredne stvari", sad but true, ne živimo u Diznilendu.... (šala
)
Ja više ne znam kako funkcioniše ovaj 066 (500,oo), trebalo bi da krajem meseca stigne račun i ti to uplatiš i puste ti te sve "kredite" (ili ako kasniš onda kasnije, kad te "obrade").
Već sam napisao na prošloj strani da im dinara nisam uplatio za prošli mesec, a "pustili" su mi ful paket. Znači nisam bezobrazan i nije mi 500 dindži neka stavka, ali opet namerno nisam im uplatio taj novac (baš da vidim
) - za sledeći mesec Jul opet sam dobio free taj paket.
Jel'to normalno, ili da tražim dobrog advokata

Ja više ne znam kako funkcioniše ovaj 066 (500,oo), trebalo bi da krajem meseca stigne račun i ti to uplatiš i puste ti te sve "kredite" (ili ako kasniš onda kasnije, kad te "obrade").
Već sam napisao na prošloj strani da im dinara nisam uplatio za prošli mesec, a "pustili" su mi ful paket. Znači nisam bezobrazan i nije mi 500 dindži neka stavka, ali opet namerno nisam im uplatio taj novac (baš da vidim

Jel'to normalno, ili da tražim dobrog advokata

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
E ovi su show... Reko' da vidim kada istice 066 kartica...
Naravno na *100# te informacije nema... Zovem korisnicki, opcija jedan... Za stanje i sl. pritisnite jedan. Pritisnem jedan. Cekam da mi kaze stanje i istek kredita, a umesto toga ona meni kaze da okrenem 777. Okrenem ja 777, javi se teta... Izabrali ste nepostojeci broj. Au!

Naravno na *100# te informacije nema... Zovem korisnicki, opcija jedan... Za stanje i sl. pritisnite jedan. Pritisnem jedan. Cekam da mi kaze stanje i istek kredita, a umesto toga ona meni kaze da okrenem 777. Okrenem ja 777, javi se teta... Izabrali ste nepostojeci broj. Au!

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Uzeo sam 066 kontrola troskova i nikako da proradi gprs, zvao sam 789 i kazu da je gprs aktiviran ali da ne mogu da mi posalju parametre zato sto kartica ne prepoznaje moj telefon SE k750. Pre 066 kartice imao sam 065 i sve je radilo savrseno sto znaci da su podesavanja u redu....
Jel ima neko slicnih problema?
Sta da radim?
Jel ima neko slicnih problema?
Sta da radim?
Ništa onda, probaj ručno :
APN = gprswap
Username = mts
Password = 064
IP address: 172.017.088.198
Port: 9201 ili 8080 (ako se to zahteva, zavisi od modela mobilnog telefona)
Homepage: http://wap.mtsmondo.com
copy/paste sa mt:s-ovog site-a
APN = gprswap
Username = mts
Password = 064
IP address: 172.017.088.198
Port: 9201 ili 8080 (ako se to zahteva, zavisi od modela mobilnog telefona)
Homepage: http://wap.mtsmondo.com
copy/paste sa mt:s-ovog site-a
Nokia Lumia 630
Preduslov je da prvo napraviš poziv makar bio uspostavljen na 1sec pre nego što zoveš operatera da ti aktivira GPRS na samoj kartici jer u suprotnom neće da ti radi net. Ako si to učinio, zovi operatera i reci im da si ranije koristio na 065 kartici internet i da su ti parametri u redu, ali sada na trenutnoj kartici ne možeš da se konektuješ jer ti nije GPRS aktivan na samoj kartici 

Nokia Lumia 630
Sve sam to uradio i nije i dalje htelo, zvao sam operatera, reko mi je da je GPRS AKTIVIRAN i onda me pitao za sta korisim net, zbunio sam se na tom pitanju i reko pa google itd....i on mi kaze da su oni zaduzeni i odgovorni samo za mondo (naravno kako da otvorim mondo kad net ne radi
) i nisam hteo s njim vise da pricam...sutra sam opet zvao i operater je tad bio ljubazniji ali nista nismo uradili a i on mi je reko da je GPRS AKTIVIRAN.
E sad, danas sam na mtsmondo forumu poslao pp korisnickom servisi i nakon 30-50min net mi je proradio, u pp koju mi je korisnicki servis odgovorio pisalo "Usluga gprs-a nije bila aktivirana na pretplatnickom broju, od sada jeste. Potrebno je da iskljucite/ukljucite aparat i pokusate sa konekcijom."
LJUDI, 2 puta mi kazu da je aktiviran gprs....jel to oni pojma nemaju ili nisu zainteresovani za svoj poso i ljude (korisnike) zbog kojih oni imaju poso i koji im placaju hleb.
I jedna zahvalnost na korisnicki centar sa mtsmondo foruma.
Takodje se zahvaljujem djolex na pomoci.

E sad, danas sam na mtsmondo forumu poslao pp korisnickom servisi i nakon 30-50min net mi je proradio, u pp koju mi je korisnicki servis odgovorio pisalo "Usluga gprs-a nije bila aktivirana na pretplatnickom broju, od sada jeste. Potrebno je da iskljucite/ukljucite aparat i pokusate sa konekcijom."
LJUDI, 2 puta mi kazu da je aktiviran gprs....jel to oni pojma nemaju ili nisu zainteresovani za svoj poso i ljude (korisnike) zbog kojih oni imaju poso i koji im placaju hleb.

I jedna zahvalnost na korisnicki centar sa mtsmondo foruma.
Takodje se zahvaljujem djolex na pomoci.
ala se vi patite mesto samo da uzmes resetuejs podesavanja telefona odes na sajt i nastimas sam podesavanja u dva klika sve gotovo , nekada mi stvarno niste jasni ja korisnicki na lelelkomu nikada nisam zvao vipovkice su ipak moj priroritet ja bi samo zbog njih preso na vip i nebi se vise zajebavo kost se vi zajebavete 
ja sam ustvari na vip zbog toga i preso , kao da sa andjelima pricam

ja sam ustvari na vip zbog toga i preso , kao da sa andjelima pricam