Kako da vratim kalkulator?
 Kako da vratim kalkulator?Nestao mi je kalkulator! Nokia 6303
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nestao mi je kalkulator! Nokia 6303
Dakle slikao sam "image sequence" posle toga nema mi kalkulatora u telefonu, udjem u organiser nema kalkulatora, posto sam pre nedelju dana radio software update, resio sam da ponovim, reinstal iste verzije posle toga opet isto, nema kalkulatora!?!   Kako da vratim kalkulator?

Kako da vratim kalkulator?htc wildfire s
						- dimi89
- Mobil manijak 
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
NightBird 70-150 dinara kod kineza(sa sve baterijom) i ima da sljaka....  Salu na stranu trebalo bi da skoknes do nokiinog foruma i pogledas malo postove mozda je premesten ili mozda su ga stvarno zaboravili.......
  Salu na stranu trebalo bi da skoknes do nokiinog foruma i pogledas malo postove mozda je premesten ili mozda su ga stvarno zaboravili....... 

Salu na stranu trebalo bi da skoknes do nokiinog foruma i pogledas malo postove mozda je premesten ili mozda su ga stvarno zaboravili.......
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...