UPUTSTVO: Kako doći do sertifikata

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Odgovori
Professional
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 02:53
:: Samsung A5 (2017)
:: Nokia 6310i
Kontakt:

Post od Professional »

P.S. Verovali ili ne, sada, kada sam ukucao Miodragov IMEI na ISIGN forumu, odmah sam dobio sertifikat :D

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Professional, to se dogadja jer ako je pre sertifikat zatrazen i uradjen onda ga odmah mozes skinuti, cak dosta sertifikata koji su uradjeni preko OPDA, mogu se za trenutak skinuti na Isign sajtu.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

dobio sam sertifikat od vas pre dva meseca. u to vreme mi je tel vec bio haknut i nisam koristio sertifikat. sada su mi pod garancijom ubacili novi sw v.31.0.016 na n82 i nemogu da instaliram aplikacije koje sam sertifikovao, konkretno helloox, rompatcher itd. :shock: dali neko zna u cemu je problem?
mozada, ako neko ima vremena da napravi jos jedan sertifikat da probam :) . ako vratim na sw koji je bio pre ovog (v 21.0.0) , da li ce onda raditi sertifikat.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

Professional
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Professional »

Brate, ne znam u cemu je problem. Koliko ja znam imei je vezan za sertifikat, a ne softver. Jesi li probao reset ono (*#7370#)?
Nije problem, ako ne radi, javi mi preko pp, pa cemo da pravimo sertifikat. Pozdrav.

ilidza2009
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 10. Maj 2009. 01:01

Post od ilidza2009 »

skinuo sam .cer i .key od kineza,fajlove odavde,ubacio ih u folder,ali nece da mi pokrene SingSIS..... izbacuje mi : the application failed to initialize propetly (0xc0000135).Click to OK to terminate the application. POMOC!!!!!!! HVALA!!!!!!

Professional
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Professional »

@ilidza2009: Pa probaj ponovo da instaliras SignSIS. Samo da znas, ako radis sa SignSIS-GUI, onda ne treba da stavljas fajlove u folder, osim ako ti nije tako lakse. Pozdrav.
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)

forzaa_lazio17
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 07. Jul 2009. 03:53

Post od forzaa_lazio17 »

Proffesional,Ja sam po starom upustvu uspeo da dobije 2 sertifikata, ali vidim da je OPDA promenila algoritam po kome mi radimo. Sad mi iybaci neku tabelu Symbian-a po telefonima a posto mi kineski nije jaca strana onda nista

Professional
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Professional »

Brate, ako ti nije problem da sacekas do 2 poslepodne, posto tada dođem do kompa :)
P.S. Pisem ti sa N82, a preko nje jos nisam poceo da izdajem sertifikate Pozdrav.

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Kakva je ono nova fora na opdi za dobijanje sertifikata?Koji god broj pokusam da upisem za phone number javlja gresku.
Professional, znas li ti o cemu se radi?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Professional
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Professional »

@Sale_M: Imaju novu foru, ako jednom dobijes sertifikat sa jednog kompjutera, ne daju ti vise da dobijas setifikata. Da li si dobio vec jedan sertifikat na tvoj komp? Ako jesi to je onda problem. Ako hoces mogu da ti napravim ja sertifikat, samo mi daj podatke. Pozdrav !!!

EDIT: Novo pravilo: Jedan korisnik moze da dobije najvise 3 sertifikata !!!!!!!

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Prijavih se sinoc za sertifikat kod OPDA, http://cer.opda.cn , momci su stvarno brzi jutros ga dobih :) Posle nekih 7-8 sati.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Chaos
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 29. Avg 2009. 06:26

Post od Chaos »

Pozz ljudi,
Eto procitah pola foruma da prvi put u zivotu nabavim "taj sertifikat" :wacko:
Sledio sam upustvo za isign i sve je bilo ok do momenta kad sam kliknuo za download i umesto .cer, .key i url u .rar file-u sam dobio signtool.exe !? :?
E sad mozda sam ja glup za ovo sto nije iskljuceno posto sam prilican rookie u ovome :roll: :oops:
Sve u svemu bio bih zahvalan na bilo kakvom korisnom objasnjenju sta mi je dalje ciniti
Hvala unapred :)
p.s. pitao bih milanceta da mi to zavrsi ali mi je forum resetovao sve poruke pa nemam 200 a i pokazuje da sam novi clan,ma skroz poludeo :D :lol: :D

krsma
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 02:46

Post od krsma »

E ima li neko ideju MILANCE (INACE KRALJ CAR) mi je odradio sertifikat pre 100 god i sve je super radilo, ali sad sam uzeo da probam neke zajebancije sa signujem i nece pse sertifikat istekao???? Help????

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Sertifikat vazi 3 godine... A ti si na ovom forumu tek od ove godine, tako da nema sanse da sam ti uradio pre 3 godine sertifikat i da je on istekao...

I obrati malo paznju na jezik ;)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

krsma
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od krsma »

Uradio si mi pre par meseci (HVALA DO NEBA) ali pre neki dan signujem ja aplikaciju na kompu i sve prodje super ali kad prebacim na tel on pokaze prilikom instalacije sertifikat istekao, pa ja ne budem lenj pa probam nesto sto mi je ranije uspesno instalirao ono isto sertifikat istekao. Imas li predstavu sta bi moglo da bude u pitanju???

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

krsma, to može da ima veze i sa datumom u telefonu.. Jesi li siguran da ti je tačan datum, tj. da je današnji.. Ako jeste onda probaj da pomeriš datum unazad par meseci pa onda pokušaj da nešto instaliraš:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

krsma
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od krsma »

Ninolina, E upravo sam pokusao i nece :smutny: :smutny: :( :( ali hvala na savetu u svakom slucaju ali stvarno nemam pojma sta bi moglo da bude u pitanju???

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

krsma, ako ti samo prijavljuje da je istekao sertifikat (a ne da nije validan) onda ovo sa vraćanjem datuma mora da pomogne.. Vraćaj datum po malo.. po par meseci, do momenta kad bi trebalo da ti ili konačno instalira aplikaciju, ili ti prijavi da sertifikat nije u redu.. Možda si upotrebio pogrešan .cer ili key file.. Ponovi sam proces sertifikovanja tek da otkloniš i tu mogućnost..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Chaos, rado bih ti ja pomogao ali i kod mene to isto radi, pa sam morao Da zamolim Milanceta da mi odradi.
Pitaj Professional, on isto radi sertifikate korisnicima foruma, pa mozda i tebi pomogne.

Professional
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Professional »

Evo, vratio sam se sa odmora i evo me opet na raspolaganju da pomognem :D :D :D
Od danas ja cu da izdajem sertifikate, kao ranije, svima cu izaci u susret svim korisnicima. Pozdrav svima !!!
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)

Odgovori