Koji telefon imate?
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Pa da se pohvalim
Juce sam pazario Samsung I 7500 Galaxy
preko Telenora....
Polako se privikavam na android OS, sutra ce mi ukljuciti 5 gb (sto dobijam svakog meseca u narednih 6 meseci) pa da poskidam neke programe sa neta
Ekran mu je na istu for kao i kod Ifona, reaguje na toplinu prsta. To mi je trebalo par minuta da provalim, ko debil sam trazi olovcicu

Juce sam pazario Samsung I 7500 Galaxy

Polako se privikavam na android OS, sutra ce mi ukljuciti 5 gb (sto dobijam svakog meseca u narednih 6 meseci) pa da poskidam neke programe sa neta
Ekran mu je na istu for kao i kod Ifona, reaguje na toplinu prsta. To mi je trebalo par minuta da provalim, ko debil sam trazi olovcicu

and justice for all...
Dream Weaver, cestitke i s` moje strane!
Imas dobru kombinaciju sa tim Samsungom i Touch Pro!

Imas dobru kombinaciju sa tim Samsungom i Touch Pro!

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Danas uzeh za citav 1 dinar(ustvari za 0 dinara jer nisam imao sitno
) LG KP100 
Davali ga na promociji uz 066 kontrola troskova paket koji ja koristim vise od godinu dana, tako da sam sad samo produzio ugovor na 6 mjeseci i dobio besplatno telefon, jeste da nema nista od funkcija ali lijepo izgleda, djeluje cvrsto i kvalitetno, i sto je najbolje kazu da baterija traje vise od nedelju dana.
S obzirom koliko sam ga "platio" ja sam zadovoljan
E da, garancija je cak dvije godine!

Davali ga na promociji uz 066 kontrola troskova paket koji ja koristim vise od godinu dana, tako da sam sad samo produzio ugovor na 6 mjeseci i dobio besplatno telefon, jeste da nema nista od funkcija ali lijepo izgleda, djeluje cvrsto i kvalitetno, i sto je najbolje kazu da baterija traje vise od nedelju dana.
S obzirom koliko sam ga "platio" ja sam zadovoljan

E da, garancija je cak dvije godine!
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Sensei isto sam i ja kupio to čudo.mada ne znam gde je trenutno taj mob jer je u kutiji.inače ona u mts-u mi reče kao za njega imam punjač u kutiji.ja joj kažem jeeeeeeeeee imam i punjač.svaka im čast...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ma da, ne znam, navikao sam nekako na WM i prirastao mi je srcu ali vreme je da se penzionise Trinity pa sam zato uzeo N95 8GB kao neko prelazno resenje dok ne smislim nesto pametno sta cu dalje, mada, iskreno, dojadilo mi je to menjanje telefona, trazim nesto na duze staze pa me mozda ovaj i zadovolji mada bih radije WM ali... A i prosao sam vise nego povoljno za 200e
Hvala dimi89

Hvala dimi89

- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Poseti Limundo, ima mnogo dobrih aukcija:
www.limundo.com/ref/solaric
ovde imate extra povoljnih telefona,prijavite se na sajt i mozete da ucestvujete u aukcijama a mozete i da prodajete vase telefone i ili nesto drugo
www.limundo.com/ref/solaric
ovde imate extra povoljnih telefona,prijavite se na sajt i mozete da ucestvujete u aukcijama a mozete i da prodajete vase telefone i ili nesto drugo